• انتشار: 1404/08/12 - 08:55
  • تعداد بازدید: 2267
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

نحوه ارجاع دانش آموزان مشکوک به اختلال‌یادگیری ویژه و دیرآموز به مراکز جامع + ویدئو

مدیران و معلمان مدارس ابتدایی عادی از این پس می‌توانند از طریق سامانه سیدا، دانش‌آموزان مشکوک به اختلال یادگیری و دیرآموز را به مراکز جامع سنجش، آموزش، توانبخشی و مداخله به هنگام رشدی و تربیتی منطقه خود ارجاع دهند تا این این گروه از دانش‌آموزان بتوانند از این مراکز خدمات دریافت کنند.

12674.mp3 نحوه ارجاع دانش آموزان مشکوک به اختلال‌یادگیری ویژه و دیرآموز به مراکز جامع + ویدئو

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور، نظر به اهمیت شناسایی به موقع و ارجاع دانش‌آموزان مشکوک به اختلال یادگیری ویژه و دیرآموز به مراکز جامع سنجش، آموزش، توان‌بخشی و مداخله بهنگام رشدی و تربیتی، به اطلاع می‌رساند؛ دانش‌آموزان باید برای انجام ارزیابی دقیق و دریافت مداخلات تخصصی به مراکز مربوطه معرفی شوند.

لذا مدیران و معلمان محترم مدارس ابتدایی می‌توانند درخواست خود را مبنی بر  ارجاع دانش‌آموز و استفاده از خدمات تخصصی مرکز جامع منطقه مربوطه، از طریق سامانه سیدا ( سامانه یکپارچه دانش‌آموزی) ثبت نمایند.

همکاری شما مدیران و معلمان محترم مدارس ابتدایی در این زمینه نقش موثری در حمایت از دانش‌آموزان اختلال یادگیری ویژه و دیرآموز خواهد داشت.

ویدئو آموزشی مدیر مدرسه

ویدئو آموزشی آموزگار مدرسه

  • گروه خبری : اسلایدر,اخبار ,اخبار ریاست
  • کد خبر : 12674
کلمات کلیدی
راضیه  آخوندی

راضیه آخوندی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید