• انتشار: 1398/10/30 - 19:46
  • تعداد بازدید: 259
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه
دکتر حسینی:

استفاده از ظرفیت های بانکداری اجتماعی برای همکاران استثنایی

معاون وزیر و رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور، در نشست با مسئولین بانک قرض الحسنه رسالت، به استفاده از ظرفیت های بانکداری اجتماعی برای همکاران ، اولیاء و دانش آموزان استثنایی تأکید کرد.

2443.mp3 استفاده از ظرفیت های بانکداری اجتماعی برای همکاران استثنایی

 


به گزارش روابط عمومی سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور، دکتر حسینی اظهار داشت: بانک قرض الحسنه رسالت با دو دهه فعالیت تخصصی در زمینه قرض الحسنه از سال 91 موفق به اخذ مجوز از بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران شده و در حال حاضر نیز تحت نظارت این نهاد به عنوان نخستین و تنها بانک قرض الحسنه خصوصی کشور فعالیت می کند.


وی تصریح کرد: بسط و گسترش فرهنگ مقدس قرض الحسنه ، پرداخت وام های خرد، حمایت از کارآفرینی اجتماعی و ایجاد و حمایت از مشاغل خانگی و بنگاه های کوچک از جمله اهداف این بانک می باشد.


دکتر حسینی با بیان خدمات مختلف بانکی این بانک، افزود: این بانک تمام خدمات بانکی از قبیل افتتاح حساب جاری و پس انداز ، صدور دسته چک ، صدور انواع کارت های نقدی و غیر نقدی ، تمام خدمات شتاب و سامانه های ساتنا ، پایا ، چکاوک ، اینترنت بانک ، موبایل بانک ، و تلفن بانک را ارائه می دهد.


وی همچنین اظهار داشت: این بانک با رویکرد ظرفیت های بانکداری اجتماعی می تواند در قلمروهای مختلف به سازمان استثنایی ارائه خدمت کند که بزودی طی تفاهم نامه ای شیوه های اجرای آن مشخص می شود.


معاون وزیر و رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور، افزود: رعایت منزلت اجتماعی ، اعطای تسهیلات به کارکنان اداره ، معلمان ، دبیران شاغل در مدارس و بازنشتگان فرهیخته در حوزه استثنایی ، پرداخت وام شهریه دانش آموزی ، سامانه بازار اعضاء ، طرح یارانا، زیارت عتبات و مشهد مقدس ، سامانه اعتبار سنجی مرآت ، آموزش سواد مالی و بیمه بدنه و شخص ثالث آسیا از جمله خدماتی است گه این بانک ارائه می کند.


وی در خصوص وام شهریه دانش آموزی، اظهار کرد: این بانک آمادگی کامل جهت پرداخت شهریه به خانواده هایی که مشکل تأمین شهریه را دارند و از سوی واحد آموزشی معرفی می شوند را دارد و محل پرداخت آن ، احتساب 20 درصد از میانگین موجودی حساب واحدهای آموزشی است.


دکتر حسینی اضافه کرد: در بخش اعطای تسهیلات ، همکاران با افتتاح حساب و گردش مالی خود در بانک می توانند طبق ضوابط و مقررات ، هر ماه معادل 20 درصد میانگین مانده حساب خود را در صورت تقاضا از تسهیلات با کارمزد 2 درصد سالیانه با اقساط 10 تا 60 ماهه استفاده نمایند.


وی ادامه داد: فرهنگیان حوزه استثنایی همچنین در بخش سامانه بازار اعضاء  می توانند با توجه به امتیاز سپرده خود با مراجعه به سامانه بانکی نسبت به خرید اقساطی کالا با کارمزد 2 درصد با اقساط 10 تا 30 ماهه اقدام نمایند ، علاوه بر این امکان خرید بیمه شخص ثالث و بدنه و آتش سوزی با کارمزد صفر درصد و با اقساط یکساله را نیز داشته باشند.


دکتر حسینی در خصوص طرح یارانا نیز گفت: فرهنگیان حوزه استثنایی سرپرست خانوار می توانند با انتقال حساب یارانه خود به این بانک از مزایای این طرح یعنی خرید سبد کالا به میزان 30 میلیون ریال در بازار اعضاء بدون پرداخت وجوه نقد و با اقساط 10 ماهه بهره مند شوند.


معاون وزیر و رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور در زمینه سامانه اعتبار سنجی مرآت و نحوه ارائه خدمات در این بخش نیز گفت: فرهنگیان حوزه استثنایی با مراجعه به سامانه بانکی و ثبت نام و تکمیل اطلاعات می توانند در صورت تأیید تا سقف 600 میلیون ریال تسهیلات را با معرفی یک نفر ضامن دریافت کنند.


وی در پایان در خصوص آموزش سواد مالی نیز افزود: با توجه به تکالیف مندرج در سند تحول بنیادین آموزش و پرورش و ساحت های 6 گانه تعلیم و تربیت به ویژه ساحت تعلیم و تربیت اقتصادی و حرفه ای ، تمهیدات لازم به منظور ارتقاء سواد مالی دانش آموزان ، معلمان و اولیاء آنها موسسه آکادمی هوش مالی وابسته به شبکه توسعه اجتماعی رسالت آمادگی کامل جهت ارائه خدمات در این بخش را دارد.


شایان ذکر است: در این خصوص محتوا و کتب آموزشی دوره ابتدائی هم اکنون در دسترس می باشد.


 





 


 


 

  • گروه خبری : اخبار ,سازمان در نگاه رسانه
  • کد خبر : 2443
کلمات کلیدی