• انتشار: 1398/10/03 - 15:49
  • تعداد بازدید: 250
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه
حسینی در جلسه شورای معاونین :

استقرار نظام تصمیم گیری مشارکت محور از نوع واقعی و پایدار

معاون وزیر و رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور در ششمین جلسه شورای معاونین گفت: انواع مشارکت به سه قسمت تشریفاتی ، محدود و مشارکت واقعی و پایدار دسته بندی می شود، که اصلی ترین نوع آن، مشارکت واقعی و پایدار است، که ما در سازمان آموزش و پرورش استثنایی به دنبال این نوع مشارکت هستیم.

2334.mp3 استقرار نظام تصمیم گیری مشارکت محور از نوع واقعی و پایدار

به گزارش روابط عمومی سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور دکتر حسینی در این جلسه که با محوریت بررسی شیوه نامه استقرار نظام تصمیم گیری و مشارکت محور برگزار شد،  هدف از بیان اخبار سازمان را در جلسات شورای معاونین، ارتقاء فرهنگ سازمانی عنوان کرد و افزود: به این وسیله از وضعیت اقدامات انجام شده، مطلع و به یک ادراک مشترک سازمانی  خواهیم رسید.


وی با بیان اینکه گزارش اخبار، نوعی ارزیابی سازمانی محسوب می شود، تصریح کرد: وقتی همکاران در حوزه کاری خود اخبار مهم و جدیدی را مطرح می کنند این مهم، بیانگر پویایی و فعال بودن آن بخش است و بالعکس. برای همین ضرورت دارد که همکاران قبل از شروع جلسه اگر اخبار مهمی را که قابل طرح در جلسه می باشد به صورت محوری و مختصر بیان کنند.


دکتر حسینی در ادامه خواستار شد: سند سی هشت مشهد به صورت جدول تهیه و تنظیم و به استان ها ارسال و مشخص شود که در حال حاضر در چه مرحله ای است و وضعیت مصوبات سند ازجمله سند آموزش نیروی انسانی و نیز سند اتیسم و دیگر مصوبات پیگیری شود.


وی همچنین افزود: چرا که با توجه به شرایط اقتصادی که در کشور حاکم است ضرورت دارد که اگر همایشی برگزار می شود حتما نتایج، کاربردی و تأثیر گذار باشد در غیر این صورت همایش ها به صورت ویدئو کنفرانس برگزار شود.


دکتر حسینی همچنین اظهار داشت: در اولین جلسه شورای مالی سازمان، مقرر شد با هدف گذاری، حداقل امسال 50 میلیارد تومان از طریق رایزنی با کمیسیون تلفیق مجلس شورای اسلامی به بودجه سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور اضافه کنیم و اینکار با ارائه بیان مسئله و ضرورت های افزایش بودجه آموزش و پرورش استثنایی کشور به همراه پیوست های آن محقق خواهد شد.


وی با بیان اینکه در بودجه سال 99 کل کشور آموزش و پرورش بیشترین توفیق را در تخصیص بودجه داشته است افزود: اولین رقم افزایش بودجه اختصاص به آموزش و تحقیقات با 31 درصد می باشد.


دکتر حسینی با بیان اینکه شرکت صنایع آموزشی، تولیداتی آموزشی دارد که می تواند مورد استفاده آموزش و پرورش استثنایی باشد، عنوان کرد: با توجه به اینکه این شرکت وابسته به صندوق ذخیره فرهنگیان می باشداین صندوق هر سهم و سودی که کسب کند متعلق به فرهنگیان است ، بنابراین اگر قرار هست که چیزی خریداری شود اولویت با این شرکت ها است.


وی همچنین ادامه داد: ما یک سری وسایل از جمله دستگاه پرکینز نیاز داریم که آنها می توانند  تأمین کنند و با توجه به اینکه مدل خارجی آن 14 میلیون تومان است این شرکت می تواند مدل طراحی و ساخته شده ایرانی آن را با مبلغ 4 میلیون تومان در اختیار سازمان قرار دهد.


 


دکتر حسینی در بخش دیگری از صحبت های خود با اشاره به اینکه یکی از مولفه های مهم ارتقاء فرهنگ سازمانی نظام تصمیم گیری و برنامه ریزی مشارکت محور هست، افزود: انواع مشارکت به سه قسمت تشریفاتی ، محدود و مشارکت واقعی و پایدار مردمی دسته بندی می شود، که اصلی ترین نوع آن، مشارکت واقعی و پایدار است، که ما در سازمان آموزش و پرورش استثنایی به دنبال این نوع مشارکت هستیم.


وی در ادامه گفت: مشارکت واقعی، مشارکتی است که دارای سه مولفه تقاضا محور نه عرضه محور ، با مردم بودن نه برای مردم بودن و نهادینه و برنامه ریزی شده باشد.


دکتر حسینی همچنین گفت: ما با 24 هزار معلم در حوزه استثنایی به دنبال مشارکت واقعی آنها از سطح شورای مدرسه تا ستاد هستیم و باید راهکارهای آنها را واقعا بررسی نماییم.


وی مولفه های بررسی این راهکاراها را میزان نوآورانه بودن، تحقق پذیرانه بودن، فراگیرانه بودن ، مشارکت جویانه بودن و آنی و فوری بودن نتایج و فوایدآن عنوان کرد.


دکتر حسینی افزود : با رویکرد نظام تصمیمات و برنامه ریزی مشارکت محور چند کار را در حال انجام هستیم که یکی در سطوح شوراهای رسمی مثل شورای مدرسه، استان ، قطب و شورای معاونین ستاد است که همان نظام مشارکت از کف تا ستاد می باشد دیگری نظام تصمیم گیری خلاقانه (طرح جام ) سوم پارلمان مجازی فرهنگیان و چهارم نظام جامع انجمن اولیاء می باشد .


وی با بیان اینکه این 4 کار انجام شده یک رویه برای نظام تصمیمات و برنامه ریزی مشارکت محور است، اظهار داشت: اگر خواسته باشید یک کار را نهادینه کنید باید از سه مرحله نمادینه سازی، ستادینه سازی و نهادینه سازی عبور کند.


 


 


 

  • گروه خبری : اخبار ,سازمان در نگاه رسانه
  • کد خبر : 2334
کلمات کلیدی