حسيني خبر داد :
ايجاد شركت هاي دانش بنيان در حوزه آموزش و پرورش استثنايي
معاون وزير و رئيس سازمان آموزش و پرورش استثنايي كشور در ديدار رئيس مركز نوآوري و مسئولين آموزش و پرورش كيش بر ايجاد شركت هاي دانش بنيان از طريق اين مركز در حوزه مناسب سازي تجيهزات و امکانات آموزشی تاكيد كرد.
به گزارش روابط عمومي سازمان آموزش و پرورش استثنايي كشور، دكتر حسيني در ديدار با دكتر مسعود توفيقي و نيز مركز نوآوري و رئيس آموزش و پرورش كيش و مقاماتشان كه در محل برج نو آوري كيش برگزار شد، اظهار داشت: با توجه به توان جوانان و متخصصين ايراني در فضاي نوآوري به ويژه از طريق شركت هاي دانش بنيان و فناوري بايد براي مناسب سازي فضا و تجهيزات استاندارد از طريق راهبري اين مركز و شركت هاي دانش بنيان و فناوري فعاليت كرد.
دكتر حسيني تصريح كرد: با توجه به اينكه دانش آموزان با نيازهاي ويژه يكي از ظرفيت ها و نعمت هاي الهي را دارا نمي باشند، ما بايد كاري كنيم تا با استفاده از تكنولوژي امروز و به كار گيري توان جوانان نوآور وسايل و تجيهزاتي را بسازيم تا اين وسايل و تكنولوژي ها به جاي آن ظرفيت نداشته بنشيند و توان آنها را در راستاي توسعه خود و جامعه امتداد بخشد.
وي افزود: در اين راستا مراكز نوآوري كيش كه گستره فعاليت آن در سطح ملي است مي تواند با ايجاد شركت هاي دانش بنيان و فناوري تجهيزات موجود را بروزرساني كند و وسايل و تجيهزاتي كه وجود دارد را با نگاهي خلاق و نوآورانه اختراع و به عرضه تجهيزات آموزشي كشور براي دانش آموزان با نيازهاي ويژه عرضه نماييد.
دكتر حسيني همچنين اظهار كرد: اين مركز مي تواند در خصوص استاندارد سازي برخي موضوعات آموزشي و تربيتي و پرورشي از طريق شركت هاي دانش بنياد و فناور، مانند استاندارد سازي آموزشي و ورزشي و توانبخشي دانش آموزان طيف اتيسم كه هم اكنون با فقر دانش و تخصص در اين زمينه ها روبه رو هستيم كمك شاياني به ارتقاء كيفيت تعليم و تربيت اين قشر از جامعه داشته باشد.
شايان ذكر است: در اين نشست دكتر مسعود توفيقي و مسئولين مركز نو آوري كيش اعلام كردند در تمامي زمينه هاي معمول مساعدت و همكاري با سازمان آموزش و پرورش استثنايي را دارند.