بازدید مدیرکل نوسازی مدارس گلستان از پروژه مدرسه اوتیسم گرگان؛
تأکید بر تجهیز استاندارد مرکز
به گزارش واحد اطلاعرسانی اداره آموزش و پرورش استثنایی استان گلستان، مهندس فراهی، مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان، در بازدیدی میدانی از مدرسه اوتیسم «پرورش» و پروژه در حال ساخت مدرسه اوتیسم شهرستان گرگان، از نزدیک در جریان روند پیشرفت فیزیکی این پروژه و فرآیند نیازسنجی برای تجهیز این مرکز قرار گرفت.
در این بازدید که با همراهی شهریاری، رئیس اداره آموزش و پرورش استثنایی استان و معاونت این اداره صورت گرفت، فراهی ابتدا از فضای آموزشی فعلی مدرسه پرورش بازدید به عمل آورد و سپس با حضور در محل پروژه جدید، جزئیات فنی و مراحل باقیمانده تا تکمیل آن را مورد بررسی دقیق قرار داد.
مدیرکل نوسازی مدارس استان گلستان در این بازدید با اشاره به اهمیت راهبردی این پروژه اظهار داشت: تعهد ما تنها ساخت یک بنای فیزیکی نیست، بلکه ایجاد یک محیط آموزشی و توانبخشی کاملاً تخصصی و استاندارد برای دانشآموزان طیف اوتیسم است. مدرسه جدید اوتیسم گرگان باید مطابق با استانداردهای روز دنیا و با در نظر گرفتن تمام نیازهای ویژه این دانشآموزان ساخته و تجهیز شود.
وی افزود: این بازدید و نیازسنجی دقیق به ما کمک میکند تا همزمان با تکمیل پروژه، فرآیند تهیه و تأمین تجهیزات آموزشی، توانبخشی و ورزشی را آغاز کنیم تا هیچ وقفهای در ارائه خدمات باکیفیت به دانشآموزان پس از افتتاح مدرسه رخ ندهد.
شهریاری، رئیس آموزش و پرورش استثنایی استان نیز ضمن قدردانی از نگاه ویژه مدیرکل نوسازی مدارس گفت: فضای فعلی مدرسه با محدودیتهایی روبروست و تکمیل و تجهیز این پروژه یک نیاز حیاتی و فوری برای دانشآموزان اوتیسم مرکز استان است. تجهیزات تخصصی، تأثیر مستقیم بر کیفیت فرآیندهای آموزشی و توانبخشی دانشآموزان ما دارد.
