آغاز پروژه کشت زعفران در مدرسه نیازهای ویژه شهید نقدیپور گالیکش
دانشآموزان مدرسه استثنایی شهید نقدیپور گالیکش، در قالب طرح «میدان پویا» و با شور و اشتیاق فراوان، پروژه کشت زعفران را آغاز کردند تا مهارتآموزی و نشاط را در کنار آشنایی با اشتغال پایدار تجربه کنند.
به گزارش روابط عمومی اداره آموزش و پرورش استثنایی گلستان، در قالب فعالیتهای پایگاه اوقات فراغت تابستانه و طرح «میدان پویا» در تابستان سال ۱۴۰۵، پروژه کشت زعفران در مدرسه نیازهای ویژه شهید نقدیپور شهرستان گالیکش آغاز شد.
این طرح با هدف ترویج مهارتآموزی، ایجاد نشاط، تقویت روحیه کار و تلاش و آشنایی دانشآموزان با فعالیتهای کشاورزی و اشتغالزایی پایدار به اجرا درآمده است.
دانشآموزان این مدرسه با شور و اشتیاق فراوان و در کنار کارکنان مدرسه، در این فعالیتها مشارکت فعالی داشته و ضمن تجربهاندوزی در عرصه کشاورزی، ساعاتی شاد و آموزنده را در کنار یکدیگر سپری کردند.
