• انتشار: 1405/06/14 - 09:56
  • تعداد بازدید: 33
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
همزمان با هفته دولت؛

افتتاح دو اتاق تربیت بدنی در مدارس با نیازهای ویژه چهارمحال و بختیاری به مناسبت گرامیداشت هفته دولت

همزمان با هفته دولت؛ دو اتاق تربیت بدنی در مدارس با نیازهای ویژه استان چهارمحال و بختیاری افتتاح شد.

14584.mp3 افتتاح دو اتاق تربیت بدنی در مدارس با نیازهای ویژه چهارمحال و بختیاری به مناسبت گرامیداشت هفته دولت

به گزارش روابط عمومی اداره آموزش و پرورش استثنایی استان چهارمحال و بختیاری، همزمان با گرامیداشت هفته دولت، دو اتاق تربیت بدنی در مدارس با نیازهای ویژه استان افتتاح و به بهره‌برداری رسید.

این دو اتاق تربیت بدنی در مدرسه با نیازهای ویژه مهرآئین شهرکرد و مدرسه با نیازهای ویژه بهاران فرخ‌شهر، با حضور مهدی امیدیان، رئیس اداره آموزش و پرورش استثنایی استان، افتتاح شد.

در آیین افتتاح این فضاهای ورزشی، جمعی از کارشناسان اداره آموزش و پرورش استثنایی استان، کارکنان آموزشگاه‌های مهرآئین و بهاران و تعدادی از اولیای دانش‌آموزان حضور داشتند.

مهدی امیدیان، رئیس اداره آموزش و پرورش استثنایی استان چهارمحال و بختیاری، با اشاره به اهمیت فعالیت‌های ورزشی و حرکتی در مدارس با نیازهای ویژه، اظهار کرد: ایجاد فضاهای ورزشی متناسب با شرایط و نیازهای دانش‌آموزان، نقش مهمی در ارتقای سلامت جسمی، افزایش نشاط و شادابی و تقویت مهارت‌های حرکتی و اجتماعی آنان دارد.

وی افزود: اتاق‌های تربیت بدنی با فراهم کردن محیطی ایمن، پویا و متناسب با توانمندی‌های دانش‌آموزان، زمینه اجرای فعالیت‌های حرکتی هدفمند و برنامه‌های ورزشی متناسب با شرایط آنان را فراهم می‌کنند و می‌توانند به تقویت هماهنگی حرکتی، افزایش تمرکز و ارتقای اعتمادبه‌نفس دانش‌آموزان کمک کنند.

امیدیان ادامه داد: فراهم کردن فرصت مشارکت دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در فعالیت‌های ورزشی و حرکتی، علاوه بر ایجاد نشاط و شادابی، می‌تواند در تقویت روحیه مشارکت، افزایش استقلال و رشد توانمندی‌های فردی و اجتماعی آنان مؤثر باشد.

رئیس اداره آموزش و پرورش استثنایی استان چهارمحال و بختیاری خاطرنشان کرد: توجه به نیازهای جسمی و حرکتی دانش‌آموزان با نیازهای ویژه باید در کنار سایر ابعاد آموزشی، پرورشی و توانبخشی مورد توجه قرار گیرد و توسعه زیرساخت‌های ورزشی مدارس می‌تواند نقش مؤثری در ارتقای کیفیت خدمات آموزشی و تربیتی به این دانش‌آموزان داشته باشد.

وی با اشاره به افتتاح دو اتاق تربیت بدنی در مدارس با نیازهای ویژه مهرآئین شهرکرد و بهاران فرخ‌شهر در ایام هفته دولت، تصریح کرد: توسعه و تجهیز فضاهای ورزشی از برنامه‌های مهم اداره آموزش و پرورش استثنایی استان است و تلاش می‌شود با استفاده از ظرفیت‌های موجود و جلب مشارکت خیران و دستگاه‌های مرتبط، زمینه گسترش این فضاها در مدارس با نیازهای ویژه فراهم شود.

امیدیان ابراز امیدواری کرد با تداوم اقدامات و برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده، فرصت‌های بیشتری برای حضور دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در فعالیت‌های ورزشی فراهم شده و زمینه رشد، توانمندسازی و شکوفایی استعدادهای آنان بیش از پیش فراهم شود.

  • گروه خبری : اخبار استان ها,چهارمحال و بختیاری
  • کد خبر : 14584
کلمات کلیدی
|روابط عمومی  چهارمحال و بختیاری

|روابط عمومی چهارمحال و بختیاری

تصاویر