• انتشار: 1399/04/14 - 14:34
  • تعداد بازدید: 1204
  • زمان مطالعه : 4 دقیقه
شهرتهران

آغاز کار 73 پایگاه سنجش نوآموزان بدو ورود به دبستان از 15 تیرماه

نشست خبری شهناز کریمی رئیس آموزش و پرورش استثنایی شهر تهران با حضور اصحاب رسانه از جمله خبرگذاری فارس،ایرنا،ایسنا،باشگاه خبرنگاران،پانا،رایو جوان،شبکه آموزش و ..، برگزار شد.

3232.mp3 آغاز کار 73 پایگاه سنجش نوآموزان بدو ورود به دبستان از 15 تیرماه
به گزارش روابط عمومی آموزش و پرورش استثنایی شهر تهران کریمی،  در این نشست خبری که با حضور خبرنگاران اصحاب رسانه برگزار شد در رابطه با سنجش نوآموزان بدو ورود به دبستان گفت: «شیوع کرونا بسیاری از ما دچار چالش شدیم و آموزش و پرورش عادی، سریع ارتباط گرفت اما در حوزه استثنایی این ارتباط راحت نبود.

وی افزود :معلمان استثنایی شهر تهران ما جهاد کردند و آموزش استثنایی را تعطیل نکردند، البته که اولیا هم همراه بودند. داشتن فرزند معلول بار سنگینی بردوش خانواده است که برای فرزندشان از هیچ کمکی دریغ نکردند.» معلمان حدود 39هزار و 721 محتوای آموزشی تولید کردند

کریمی با اشاره به اینکه در گذشته نیز در فضای مجازی فعالیت‌هایی داشتیم، گفت: «تدریس‌ها به صورت حرفه‌ای‌تر ادامه پیدا کرد تا زمانی که شبکه شاد در وزارتخانه پایه ریزی شد. در این حوزه تاکنون معلمان حدود 39هزار و 721 محتوای آموزشی تولید کردند. البته این محتوا در حوزه استثنایی کافی نبود زیرا دانش‌آموزان ناشنوا یا اوتیسم یا حتی برخی نابینا بودند و به راحتی نمی‌توانستند محتواها را استفاده کنند.لذا برای پیشبرد اهداف آموزشی و پرورشی، استودیو اشاره راه‌اندازی شد و اکنون برای سال تحصیلی پیش رو در حال برنامه ریری هستیم.»

رئیس آموزش و پرورش استثنایی شهر تهران ادامه داد: «پیش بینی می‌شود حدود 95 هزار دانش‌آموز بدو ورود به دبستان داشته باشیم. همچنین تعداد 48 پایگاه سنجش به 73 پایگاه افزایش یافته و در هر پایگاه روزانه 20 نفر پذیرش می‌شوند. برای دانش‌آموزانی که مشکوک هستند با رعایت پروتکل‌ها فاصله گذاری را قرار دادیم و دو پایگاه تخصصی در نظر گرفتیم تا سنجش دقیق تر انجام شود سپس برای ثبت‌نام اقدام کنند.هزینه سنجش هم حدود 40 هزار تومان درنظر گرفته شده است.»

وی افزود: «هدف از سنجش، شناسایی به هنگام ورود است و باتوجه به شرایط خاص، اولویت ما سنجش نواموزان بدو ورود به مدرسه است. نوبت گیری دو هفته به مدارس اعلام می‌شود و بعد از اینکه نوبت گیری به حد نصاب رسید، ثبت‌نام آغاز خواهد شد.»

در ایام کرونا برنامه صدای مشاور را راه‌اندازی کردیم

رئیس آموزش و پرورش استثنایی شهر تهران گفت: «ما در حوزه‌های آموزش، پرورش، تربیت بدنی و مشاوره و توانبخشی دانش‌آموز استثنایی فعالیت می‌کنیم در ایام کرونا برنامه صدای مشاور را راه‌اندازی کردیم که همکاران ما شبانه روز پاسخگو بودند.»

وی در رابطه با راه‌اندازی استودیو اشاره سازمان استثنایی شهر تهران گفت: «از تعداد حدود 5 هزار دانش‌آموز، حدود 1600 نفر از اولیا در نظرسنجی ما شرکت کردند که مشخص شود چه تعداد از تلویزیون استفاده می‌کنند. جای خالی آموزش تخصصی و جدید ترین روش‌های تدریس و تدوین در این حوزه به چشم می‌خورد که استودیو اشاره راه‌اندازی و در آنجا محتواهای لازم تهیه شد.»

کریمی افزود: «نداشتن گوشی هوشمند معضل بزرگی در حوزه استثنایی بود و مدیران مدارس ما خودشان اقدام به تولید محتوا کردند و حتی خودشان درب منازل دانش‌آموزانشان می‌رفتند و بسته‌های آموزشی را تحویل می‌دادند. آموزش‌ها از طریق تلویزیون، فیلم‌های تولیدی انجام شد تا هیچ دانش‌آموز استثنایی از تحصیل جا نماند.» بیش از 50 پویش برای دانش‌آموزان در این ایام کرونا اجرا کردیم

وی گفت: «ما پیگیر آموزش‌های تابستانی سال‌های گذشته‌مان هستیم تا کرونا آن بخش را تعطیل نکند. همچنین بیش از 50 پویش برای دانش‌آموزان در این ایام کرونا اجرا کردیم و 5 هزار نفر در این پویش‌ها شرکت کردند. 1700نفر در بخش‌های مسابقه‌ای ما شرکت کردند و به تعداد 170 نفر جوایزی اهدا شد. همچنین تمام مسابقات قرآنی ما انجام شد و 1590 نفر مجازی در مسابقه قرآن و عترت شرکت کردند.»

رئیس آموزش و پرورش استثنایی شهر تهران افزود: «در این ایام بچه‌های با نیاز ویژه در منزل بودند و واقعا آسیب دیدند، از این جهت پایگاه تابستانی را با برنامه‌های مختلف داریم. محتوای تولید در زیر ساخت شاد ارائه می‌شود. همچنین در تهران کانون پرورشی برای دانش‌آموزان فراگیر داریم که از خدمات‌شان استفاده می‌کنیم.»

کریمی با اشاره به اینکه معلمان حوزه استثنایی شبانه روزی فعالیت کردند و پا به پای مدارس عادی در فضای مجازی فعال بودند که از سوی رئیس سازمان دانش‌آموزی تقدیر شدند گفت: «در شهر تهران هم اسامی معلمان حمع آوری شده است و برنامه‌ای برای تقدیر این افراد داریم همچنین تجارب برتر معلمان را جمع کرده‌ایم تا در اختیار آنان بگذاریم.» وی در ارتباط با حقوق معلمان استثنایی که 1.2 درصد تا قبل از سال 93 پرداخت نشده است گفت: «این مبلغ بسیار کلان است و باید بودجه تامین شود. این موضوع البته جز مطالبات معلمان از سوی دولت پذیرفته شده و ناگفته نماند ما در شهر تهران از طریق بودجه اختصاصی اداره کل آموزش و پرورش استان چند منطقه را پرداخت کرده‌ایم.»




















  • گروه خبری : اخبار استان ها
  • کد خبر : 3232
کلمات کلیدی