به همت موسسه سپهر؛
اهدای یک دستگاه گنده گیر به ارزش بالغ بر۸۵۰ میلیون ریال

10876.mp3
اهدای یک دستگاه گنده گیر به ارزش بالغ بر۸۵۰ میلیون ریال
به گزارش روابط عمومی آموزش و پرورش استثنایی خراسان جنوبی؛ رئیس آموزش و پرورش استثنایی استان از اهدای یک دستگاه گنده گیر به مرکز آموزشی توفیق شهرستان قاینات خبرداد.
این دستگاه به همت موسسه سپهر و با مبلغ ۸۵۰ میلیون ریال برای تجهیز کارگاه نجاری مرکز آموزشی توفیق شهرستان قاینات خریداری شده است. رئیس آموزش و پرورش استثنایی استان در ادامه افزود: «این اقدام خیرخواهانه علاوه بر لذت معنوی در دنیا، توشهای برای آخرت خیرین است.»
ماندگار ضمن قدردانی از موسسه سپهر خاطر نشان کرد: «اقدام این موسسه نمونهای از فعالیتهای خیرخواهانهای است که میتواند به توسعه و تقویت مراکز آموزشی و توانبخشی در منطقه کمک کند.» وی همچنین بر اهمیت حمایت از این گونه اقدامات تأکید کرد و افزود: «توسعه مراکز آموزشی و توانبخشی برای دانشآموزان استثنایی نیازمند همکاری و حمایت همهجانبهی نهادها و خیرین است.»
این دستگاه گنده گیر به منظور بهبود و توسعه کارگاه نجاری مرکز آموزشی توفیق شهرستان قاینات و ارتقای سطح مهارتهای دانشآموزان با نیازهای ویژه به کار گرفته خواهد شد.