• انتشار: 1405/05/22 - 02:13
  • تعداد بازدید: 18
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
چشم‌انتظاری دانش‌آموزان استثنایی لیلان؛

بازدید رئیس اداره استثنایی آذربایجان شرقی برای تسریع در تکمیل پروژه نیمه‌تمام

مدرسه‌ای که آرزوی استقلال آموزشی دانش‌آموزان استثنایی لیلان است، با حمایت خیرین آغاز شد اما اکنون در وضعیت نیمه‌تمام رها شده است؛ بازدید امروز رئیس اداره استثنایی استان، گامی تازه برای خروج این پروژه از ایستایی و تحقق حق آموزش مستقل این دانش‌آموزان بود.

14427.mp3 بازدید رئیس اداره استثنایی آذربایجان شرقی برای تسریع در تکمیل پروژه نیمه‌تمام

به گزارش روابط عمومی اداره آموزش و پرورش استثنایی آذربایجان شرقی، در ادامه پیگیری‌های مستمر برای تامین حقوق آموزشی دانش‌آموزان با نیازهای ویژه، بازدید میدانی از پروژه عمرانی ساخت مدرسه استثنایی در منطقه لیلان انجام شد. این پروژه که با حمایت یک خیر نیکوکار آغاز شده بود، اکنون با پیشرفت فیزیکی حدود ۳۰ درصد، در وضعیت نیمه‌تمام باقی مانده است.

این مرکز آموزشی که قرار است شامل سه کلاس اختصاصی باشد، هدف بزرگی را دنبال می‌کند: پایان دادن به دوران حضور دانش‌آموزان استثنایی در فضای ضمیمه «مدرسه قایم لیلان» و فراهم کردن امکان انتقال آن‌ها به یک مدرسه مستقل، استاندارد و متناسب با نیازهای ویژه‌شان. اما واقعیت این است که تا امروز، این دانش‌آموزان عزیز همچنان در محیطی غیرمستقل و با محدودیت‌های آموزشی ناشی از عدم تخصصی‌سازی فضا، به تحصیل خود ادامه می‌دهند.

:این بازدید که با همراهی و پیگیری جدی  سردارپور، رئیس اداره آموزش و پرورش استثنایی استان آذربایجان شرقی صورت گرفت، با نگاهی به ضرورت سرعت بخشیدن به این روند انجام شد. هدف از این پیگیری،  ایجاد مسیری برای هم‌افزایی میان نهادهای مسئول و خیرین است تا این پروژه از ایستایی خارج شده و به مقصد نهایی خود برسد.

باید دانست که این پروژه، صرفاً یک بنای سیمانی نیست؛ بلکه امید خانواده‌هایی است که آرزو دارند فرزندانشان در محیطی با کرامت، مستقل و بدون حاشیه از مدرسه عادی، آموزش ببینند. از خیر نیکوکاری که قدم نخست را با بزرگواری برداشت سپاسگزاریم و امیدواریم با حمایت دوباره و متمرکز مسئولان، این مسیر نیمه‌تمام، به شکلی درخشان تکمیل شود تا لبخند رضایت بر لبان دانش‌آموزان استثنایی لیلان نقش ببندد.

تکمیل این پروژه، تنها یک مسئولیت عمرانی نیست؛ یک وظیفه انسانی و اخلاقی برای بازگرداندن حق آموزش مستقل به این کودکان است.

  • گروه خبری : اخبار استان ها,آذربایجان شرقی
  • کد خبر : 14427
کلمات کلیدی
روابط عمومی  آذربایجان شرقی

روابط عمومی آذربایجان شرقی