رئیس استثنایی استان چهارمحال و بختیاری با مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان این استان دیدار و گفتوگو کرد
رئیس اداره آموزش و پرورش استثنایی استان چهارمحال و بختیاری و مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان، در دیداری دوجانبه بر گسترش همکاریهای فرهنگی، هنری و تربیتی برای خدمترسانی بهتر به دانشآموزان با نیازهای ویژه تأکید کرده و مقدمات امضای تفاهمنامه مشترک را فراهم کردند.
به گزارش روابط عمومی اداره آموزش و پرورش استثنایی استان چهارمحال و بختیاری، مهدی امیدیان، رئیس اداره آموزش و پرورش استثنایی استان، و روحالله واحد، مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان، با هدف توسعه همکاریهای بینبخشی و فراهمسازی زمینه امضای تفاهمنامه همکاری، با یکدیگر دیدار و گفتوگو کردند.
این دیدار روز دوشنبه 19 مردادماه 1405 در محل ادارهکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان چهارمحال و بختیاری برگزار شد.
در این نشست، بر ضرورت گسترش تعامل و همکاری میان دو مجموعه در راستای اجرای برنامههای فرهنگی، هنری، تربیتی و آموزشی و بهرهگیری از ظرفیتهای مشترک برای خدمترسانی بهتر به کودکان و نوجوانان با نیازهای ویژه تأکید شد.
