• انتشار: 1404/01/24 - 13:37
  • تعداد بازدید: 49
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
در استان سمنان صورت پذیرفت

معرفی 2 برگزیده استانی جشنوارۀ مهارتی دانش‌آموزان بانیازهای ویژه به مرحلۀ کشوری

11057.mp3 معرفی 2 برگزیده استانی جشنوارۀ مهارتی دانش‌آموزان بانیازهای ویژه به مرحلۀ کشوری
به گزارش روابط‌عمومی ادارۀ آموزش و پرورش استثنایی استان سمنان؛ اشرف‌السادات داودالموسوی، رییس این اداره، از معرفی برگزیدگان استانی جشنوارۀ مهارتی دانش‌آموزان دورۀ دوم متوسطه کاردانش خاص با نیازهای ویژه، در سال تحصیلی جاری، به سازمان آموزش استثنایی خبر داد.
 
بر اساس گزارش‌های دریافتی، درخشش دانش‌آموزان توانمند و بااستعداد در این رقابت‌ها بار دیگر نشانگر توانایی‌های بی‌نظیر جامعه دانش‌آموزی با نیازهای ویژه بوده است. در میان برگزیدگان استانی، نام‌های فاطمه عامری از مدرسۀ استثنایی ارمغان شاهرود و محمدمبین قباخلو از مدرسۀ زکریای‌رازی گرمسار به چشم می‌خورد. این دو دانش‌آموز با پشتکار و تلاش خود موفق به کسب رتبه‌های اول در استان شدند و به عنوان نمایندگان استان سمنان به سطح ملی این رقابت‌ها راه یافتند.
 
فاطمه عامری در رشتۀ هنر زندگی در خانه و محمدمبین قباخلو در رشتۀ کمک‌کار ساده نقاش ساختمان موفق به کسب این افتخارات شدند. این دستاورد نشانگر قدرت اراده و انگیزه دانش‌آموزانی است که علی‌رغم چالش‌های موجود، با عزم و پشتکاری مثال‌زدنی، توانسته‌اند استعدادهای خود را به نمایش بگذارند.
 
ادارۀ آموزش و پرورش استثنایی استان سمنان ضمن تبریک این موفقیت به دانش‌آموزان، خانواده‌های آن‌ها و کادر آموزشی، اظهار امیدواری کرد که این عزیزان در مرحلۀ ملی نیز با همان روحیه و انگیزه، موفقیت‌های بیشتری کسب کنند و الگویی برای سایر دانش‌آموزان شوند. این موفقیت‌ها یادآور اهمیت توجه به نیازهای ویژه دانش‌آموزان و حمایت همه‌جانبه از استعدادهای آنان است.
  • گروه خبری : اخبار استان ها,سمنان
  • کد خبر : 11057
کلمات کلیدی
روابط عمومی  سمنان

روابط عمومی سمنان

تصاویر