• انتشار: 1405/07/08 - 11:11
  • تعداد بازدید: 13
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

همزمان با روز جهانی ناشنوایان؛ آیین صبحگاه مدرسه ناشنوایان فرزانه کرمان برگزار شد

آیین صبحگاه مجتمع آموزشی ناشنوایان فرزانه کرمان با هدف گرامیداشت این مناسبت و تجلیل از دانش‌آموزان ناشنوا و کم‌شنوا با حضور رییس آموزش و پرورش استثنایی استان و جمعی از معاونین آموزش و پرورش ناحیه یک شهر کرمان برگزار شد.

14754.mp3 همزمان با روز جهانی ناشنوایان؛ آیین صبحگاه مدرسه ناشنوایان فرزانه کرمان برگزار شد

به گزارش روابط عمومی اداره آموزش و پرورش استثنایی استان کرمان، رییس اداره اموزش و پرورش استثنایی استان صبح روز چهارشنبه 8 مهرماه در مراسم روز جهانی ناشنوایان که به میزبانی مجتمع آموزشی فرزانه کرمان برگزار گردید، ضمن تبریک این روز اظهار داشت: روز جهانی ناشنوایان فرصتی برای توجه بیشتر به توانمندی‌ها، استعدادها و ظرفیت‌های دانش‌آموزان ناشنوا و کم‌شنواست.

محمود بنی اسد گفت: این دانش‌آموزان نشان داده‌اند که با وجود محدودیت‌های ارتباطی، در صورت برخورداری از حمایت و فرصت‌های برابر، می‌توانند در عرصه‌های مختلف علمی، فرهنگی، هنری و اجتماعی موفق و اثرگذار باشند.

وی افزود: مهم‌ترین وظیفه ما فراهم کردن محیطی مناسب برای رشد و شکوفایی استعدادهای این دانش‌آموزان و تقویت احساس توانمندی و اعتمادبه‌نفس در آنان است.

بنی‌اسد همچنین با قدردانی از تلاش معلمان، مربیان و خانواده‌های دانش‌آموزان ناشنوا و کم‌شنوا خاطرنشان کرد: همکاری و همراهی خانواده و مدرسه، نقش مهمی در موفقیت و آینده این دانش‌آموزان دارد و آموزش و پرورش استثنایی نیز تلاش می‌کند با توسعه خدمات آموزشی و توانبخشی، زمینه حضور فعال و مؤثر آنان در جامعه را فراهم کند.

این مراسم با اجرای برنامه‌های فرهنگی و مناسبتی ویژه روز جهانی ناشنوایان با مشارکت دانش‌آموزان و کادر مدرسه اجرا شد و با مشارکت اداره آموزش و پرورش استثنایی و صداوسیمای مرکز کرمان، به صورت زنده و مستقیم از سیمای مرکز کرمان پخش شد.


برپایه این گزارش؛ مراسم روز جهانی ناشنوایان با حضور رییس و کارشناسان پرورشی و تربیت بدنی اداره آموزش و پرورش استثنایی استان، معاونین آموزش ابتدایی، آموزش متوسطه، پرورشی و پشتیبانی آموزش و پرورش ناحیه یک شهر کرمان در محل مجتمع شبانه روزی ناشنوایان فرزانه کرمان برگزار شد.

 

  • گروه خبری : اخبار استان ها,کرمان
  • کد خبر : 14754
کلمات کلیدی
روابط عمومی استان کرمان

روابط عمومی استان کرمان

تصاویر