پخت غذای محلی در مدرسۀ استثنایی ارمغان شاهرود

11033.mp3 پخت غذای محلی در مدرسۀ استثنایی ارمغان شاهرود

همزمان با روز سلامتی (18 فروردین)، دانش‌آموزان مدرسۀ ارمغان شاهرود (استان سمنان) در حرکتی جذاب و خلاقانه و در قالب یک کارگروهی اقدام به پخت غذای محلی «شنگی‌پلو» کردند. بچه‌ها سبزی‌های خودرو یا صحرایی را از باغچه مدرسه برداشت کردند و با آن پلو پختند و در کنار خاگینه و سالاد شیرازی میل کردند و از خوردن چای آتشی هم لذت بردند.

هم مهارت آموختند و هم تفریح کردند.

کلمات کلیدی
{author_name}
تصویر نویسنده :

روابط عمومی  سمنان

روابط عمومی سمنان