• انتشار: 1402/07/01 - 18:51
  • تعداد بازدید: 822
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

آموزش و پرورش استثنایی در مدار توجه وزارت آموزش و پرورش و ارکان دولت قرار گرفته است

7947.mp3 آموزش و پرورش استثنایی در مدار توجه وزارت آموزش و پرورش و ارکان دولت قرار گرفته است
حمید طریفی حسینی در مراسم آغاز سال تحصیلی جدید و بازگشایی مدارس که با حضور وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و رییس سازمان بهزیستی  در مدرسه استثنایی پسران ساریخانی برگزار شد، اظهار کرد: وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی را کلیدی‌ترین دستگاه و شریک راهبردی خود در آموزش و پرورش استثنایی می‌دانیم زیرا اهداف، جامعه هدف و ماموریت مشترک داریم و در حال حاضر به حدود ۱۰۵ هزار دانش‌آموز استثنایی در شش گروه‌ معلولیت و حدود ۵۰ هزار دانش آموزی که به نحوی دارای اختلالات می باشند، خدمت‌رسانی می‌کنیم که بخش زیادی از دانش آموز استثنایی در حال دریافت خدمات از سازمان بهزیستی کشور نیز می باشند. همچنین از آنجایی که مهارت آموزی و حرفه آموزی اساس  و پایه آموزش در دوره متوسطه اول و دوم  دانش آموزان با کم توانی ذهنی است تعاملات نزدیکی با سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور داریم؛ از همین رو با هر دو دستگاه سازمان بهزیستی و سازمان آموزش فنی و حرفه ای تفاهم نامه‌های همکاری داریم.
 
وی در ادامه افزود: دانش آموزان را مهمترین سرمایه و دارایی و با ارزش‌ترین و گران قیمت‌ترین سرمایه کشور می‌دانیم و از این لحاظ تفاوتی بین دانش‌آموز استثنایی و عادی قائل نیستیم. وظیفه ما در دولت و آموزش و پرورش این است که راه را برای شکوفایی استعدادهای این دانش آموزان هموار کنیم.
 
طریفی حسینی با بیان اینکه در سند تحول گفته شده مدرسه محل تلاقی دولت و ملت در فرایند رشد و توسعه کشور است، گفت: در حال حاضر آموزش و پرورش استثنایی در مدار توجه وزارت آموزش و پرورش و ارکان مختلف دولت قرار گرفته است‌. ما در یک نقطه عطف تاریخی از لحاظ توجه به آموزش و پرورش از سوی ارکان مختلف حاکمیت هستیم. دستگاه‌های دولتی و مردم نسبت به آموزش و پرورش توجه ویژه‌ای پیدا کرده اند.
 
رییس سازمان آموزش و پرورش استثنایی تصریح کرد: اقدامات بی‌نظیر این دولت نسبت به آموزش و پرورش شرایطی فراهم کرد تا خدمات موثرتری ارائه شود؛ به عنوان نمونه، سازمان اداری و استخدامی کشور حدود هزار ردیف استخدامی را در اختیار ما قرار داد تا نیروی کار درمانگر و گفتاردرمانگر مورد نیاز مدارس و مراکز استثنایی را جذب کنیم.
 
وی با بیان اینکه در حال حاضر۶۵۰نیروی توانبخشی داریم، یادآور شد: آزمون جذب  یکهزار نیرو در مهرماه برگزار می‌شود.
 
وی ادامه داد: برای اولین بار دولت در قانون بودجه کشور منابعی را برای ایاب و ذهاب دانش آموزان استثنایی در قانون بودجه سال ۱۴۰۲ لحاظ کرد و هیات وزیران برای اولین بار در آیین نامه اجرایی حمل و نقل دانش آموزان به موضوع دانش آموزان استثنایی و ایاب و ذهاب ایمن و رایگان آنها توجه کرده است.
 
وی با اشاره به راه اندازی مراکز جامع سنجش، آموزش، توانبخشی و مداخله بهنگام رشدی-تربیتی برای خدمت رسانی از دوره پیش دبستان با رویکرد مداخله به هنگام گفت: اکنون مجوز ۸۱۱ مرکز جامع در سطح کشور صادر شده و این مراکز در حال استقرار هستند.
 
وی همچنین گفت: در حال حاضر از رشد و توسعه کمی آموزش و پرورش گذر کرده او موضوع کیفیت‌بخشی و استانداردسازی خدمات آموزشی، پرورشی و توانبخشی برای دانش آموزان را دنبال می‌کنیم.
  • گروه خبری : اسلایدر,اخبار ,اخبار ریاست
  • کد خبر : 7947
کلمات کلیدی
امید قنبرپور

امید قنبرپور

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید