• انتشار: 1400/10/22 - 13:38
  • تعداد بازدید: 2189
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
با حضور مجازی رئیس سازمان آموزش‌وپرورش استثنایی صورت گرفت؛

افتتاح مدرسه استثنایی شهرستان قصرقند در استان سیستان و بلوچستان

از طریق ارتباط ویدئو کنفرانسی معاون وزیر و رئیس سازمان آموزش‌وپرورش استثنایی، مدرسه استثنایی کودکان خورشید شهرستان قصرقند در استان سیستان و بلوچستان افتتاح شد.

5635.mp3 افتتاح مدرسه استثنایی شهرستان قصرقند در استان سیستان و بلوچستان

 به گزارش روابط‌عمومی و امور بین‌الملل سازمان آموزش‌وپرورش استثنایی؛ دکتر حمید طریفی حسینی در این مراسم ضمن تقدیر از خیرین مدرسه‌ساز گفت: خداوند بزرگ را شاکرم که در ابتدای مسیر خدمتم در سازمان آموزش‌وپرورش استثنایی، مدرسه استثنایی در شهرستان قصرقند و یکی از محروم‌ترین مناطق کشور افتتاح می‌شود.

طریفی حسینی یکی از زیر نظام‌های سند تحول بنیادین را زیر نظام فضا و تجهیزات دانست و گفت: اولین گام و پیش‌زمینه تحقق عدالت تربیتی وجود مدرسه استاندارد است و خیرین همواره در این مسیر در کنار آموزش‌وپرورش قرار دارند.

وی با بیان اینکه فعالیت‌های جهادی خیرین فقط معطوف به مدرسه‌سازی نیست گفت: آموزش‌وپرورش باید از ظرفیت خیرین در تمامی ارکان نظام تعلیم‌وتربیت استفاده کند و امید است در سایر حوزه‌ها نیز شاهد حضور پررنگ خیرین باشیم.

 معاون وزیر ضمن تقدیر از جامعه خیرین مدرسه‌ساز کشور که همیشه یاور آموزش‌وپرورش در مدرسه‌سازی و تجهیز مدارس هستند، گفت: حاکمیت، رسانه، خانواده و سازمان‌های مردم‌نهاد، ارکان اصلی نظام تعلیم‌وتربیت هستند و جامعه خیرین مدرسه‌ساز از جمله سازمان‌های مردمی است که همواره در کنار آموزش‌وپرورش استثنایی بوده است.

 وی تصریح کرد: مردمی‌سازی آموزش‌وپرورش باید از مدرسه‌سازی به بقیه ارکان تعلیم‌وتربیت نیز تسری یابد.

 طریفی در ادامه با تقدیر از کارگروه خیرین مدرسه‌ساز استثنایی، انجمن خیرین حامی دانش‌آموزان استثنایی و گروه جهادی خیرین فرشتگان روستا گفت: آموزش‌وپرورش استثنایی دست تمامی گروه‌های جهادی فعال در حوزه تعلیم‌وتربیت را برای مشارکت در تعلیم‌وتربیت دانش‌آموزان با نیازهای ویژه به گرمی می‌فشارد.

 طریفی حسینی خیرین مدرسه‌ساز خارج از کشور را ظرفیت بی‌بدیلی دانست و گفت: بر اساس آمار بیش از هزار خیر مدرسه‌ساز در خارج از کشور داریم که علی‌رغم تمامی مشکلات همیشه پای‌کار مدرسه‌سازی هستند.

 وی افزود: می‌توان از طریق ارتباط درون بخشی در وزارت آموزش‌وپرورش و ارتباط بین بخشی وزارت آموزش‌وپرورش با دستگاه‌های متولی سیاست خارجی و با تدوین قوانین تسهیل بخش، شرایط حضور خیرین خارج از کشور را بیش از بیش فراهم کرد.

رئیس سازمان آموزش‌وپرورش استثنایی با بیان اینکه بر اساس آمایش سرزمینی ۱۰ مدرسه استثنایی برای رسیدن به حداقل استانداردها در استان سیستان و بلوچستان نیاز داریم گفت: ۶ پروژه از این تعداد کلنگ‌زنی و یا احداث شده است و امید است از طریق تعامل با سازمان نوسازی مدارس و خیرین باقیمانده پروژه‌ها نیز به سرانجام برسد.

شایان‌ذکر است مدرسه استثنایی شهرستان قصرقند استان سیستان و بلوچستان با زیربنای ۱۱۰ مترمربع ویژه ۲۱ دانش‌آموز با نیازهای ویژه شهرستان قصرقند و با مشارکت ۱۰۰ درصدی خیر اندیشمند سرکار خانم نیلوفر ثنایی از خیرین مقیم خارج از کشور و عضو گروه خیرین فرشتگان روستا ساخته شده است.

  • گروه خبری : اسلایدر,اخبار استان ها,اخبار ریاست
  • کد خبر : 5635
کلمات کلیدی
مدیر سیستم

مدیر سیستم

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید