دانش آموز نیمه بینا با عزمی راسخ و انگیزهای مثال زدنی در مسابقات سریع ذهنی
امیرعباس سلیمانی روشندل نیشابوری است که توانست مقام سوم جهانی را در مسابقات سریع ذهنی به دست آورد.
6429.mp3
دانش آموز نیمه بینا با عزمی راسخ و انگیزهای مثال زدنی در مسابقات سریع ذهنی
به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل سازمان آموزش و پرورش استثنایی، امیرعباس سلیمانی ۴ تیرماه ۸۴ در شهرستان نیشابور متولد شده است. از بدو تولد مشکل کمبینایی داشت و متاسفانه مادرش را در مردادماه ۹۷ از دست داد. گفتگو با این دانشآموز کمبینا را در زیر مطالعه نمایید:
مقطع ابتدایی را در دبستان نابینایان وکیلی ۴ شهرستان نیشابور گذراندم، اما از مقطع متوسطه اول به صورت تلفیقی فراگیر در کنار دانشآموزان عادی در دبیرستان فرهنگیان ادامه تحصیل دادم و هم اکنون در رشته ادبیات و علوم انسانی در دبیرستان شاهد مالکاشتر در مقطع متوسطه دوم مشغول به تحصیل هستم و خدا را شاکرم میانگین نمرات و معدلم در طی سالهای تحصیلی به صورت خوب و در بعضی موارد به صورت خیلی خوب بوده است و جزو شاگردان برتر کلاس محسوب شدم.
- از چه زمانی وارد محاسبات ریاضی ذهنی (ucmas) شدی و چه عواملی شما را به این سمت کشاند؟
از بهمن ۹۲ به دلیل علاقه به ریاضی به ویژه انجام محاسبه از طریق چرتکه برای اولین بار به این رشته علاقهمند شدم.
- از مقامها و افتخارهایت بگو و برای رسیدن به این مقامها چقدر تلاش کردی؟
در یوسی مس (ucmas) ۷ مقام اول استانی، ۷ مقام اول کشوری و یک مقام اول و ۳ مقام سوم جهانی را کسب کردم و مدرک بینالمللی IEG در رشته یوسی مس را از کشور مالزی دریافت کردم.
همچنین در مسابقات قرآن، عترت و نماز در رشته اذان حائز یک مقام دومی و دو مقام سوم استانی شدم.
در سطح جهانی یک مقام اولی در سال ۱۳۹۵ در کشور امارات و ۳ مقام سومی در کشور مالزی کسب کردم، تمام اوقات فراغتم را اختصاص به این رشته دادم و با شرکت در کلاسهای مختلف و خانه ریاضیات شهرستان نیشابور برای کسب موفقیت بیشتر تلاش کردم.
- چه انگیزهای باعث شد که با وجود محدودیت بر سختیها غلبه کنی؟
در درجه اول علاقه و سپس کسب موفقیتهای استانی و کشوری باعث ادامه فعالیت من گردید.
- خانواده و مدرسه چه نقشی در موفقیتت داشتند؟
حامی و پشتیبان من در کسب تمام موفقیتهایم خانواده مخصوصا پدر عزیزم بوده است که همراه همیشگی من در تمام مسابقات و کلاسها بودند و خالصانه و دلسوزانه زحمت کشیدند، بعد از پدر و خانوادهام آموزگار مهربان و پرتلاشم سرکار خانم انتظاری که برای کسب افتخارات و موفقیتهای بنده تلاش زیادی را متقبل شدند، دست آنها را به رسم ادب میبوسم و قدردان زحمات آنها هستم.
- علاقه داری در چه رشته و چه دانشگاهی ادامه تحصیل بدهی؟
رشته مشاوره و روانشناسی در دانشگاه تهران و یا علامه طباطبایی.
- بهترین اتفاق زندگی خود را چه میدانی؟
روزی که در مسابقات جهانی امارات در بین ۸۰ کشور مسابقه محاسبات ذهنی برگزار شد و من توانستم مقام اول این مسابقات را به لطف خداوند به دست بیاورم.
- در حال حاضر چه خواستهای داری؟
بیشتر در این رشته استعدادیابی شود و این رشته بیشتر به مردمشناسانده شود و حتی برای علاقهمندان و افتخارآفرینان در این رشته اشتغالزایی و بازار کار ایجاد شود که افرادی مانند من با کسب مجوز بتوانیم به تاسیس موسسات آموزشی در این رشته بپردازیم.
- در پایان به عنوان یک شخص موفق چه صحبتی با معلولان داری؟
اینکه معلولیت را دلیل بر محدویت ندانند و اینکه خداوند در نهاد تمام بندگان خود استعداد و علاقهای نهاده است که با کشف و شناخت این استعداد درونی به دنبال علاقه شخصی برویم و برای خود خانواده و کشورمان افتخارآفرین باشیم و بدانیم هیچ مانعی نمیتواند ما را از رسیدن به موفقیت بازدارد.
- آیا در شرایط کنونی، بستری جهت مناسبسازی برای یک فرد نابینا در مراجعه به دستگاههای اجرایی و دولتی وجود دارد و نیازهای این عزیزان رفع شده است؟
تعداد انگشت شماری از ادارات برای افراد نابینا پیشبینیهای لازم را جهت رفع نیاز انجام دادهاند، اما خیلی بیشتر از این باید برای افراد نابینا و کم بینا امکانات لازم در مکانهای عمومی فراهم شود تا ما هم بتوانیم مانند افراد عادی هر چه سریعتر به انجام کارهای روزانه بپردازیم.
نظر دهید