دیدار رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی با خانواده شهید هبتالله قاضی

به گزارش روابط عمومی سازمان آموزش و پرورش استثنایی، آقای سالار قاسمی، معاون وزیر و رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی، روز سهشنبه در منزل همسر شهید هبتالله قاضی حضور یافت تا با خانواده این شهید والامقام دیدار و گفتوگو کند. در این مراسم که با هدف تجلیل از ایثارگریهای شهید قاضی برگزار شد، بخشی از زندگی نامه، وصیتنامه و خاطرات این معلم فداکار مرور شد.
زندگینامه کوتاه شهید هبتالله قاضی
شهید سید هبتالله قاضی دزفولی، متولد خانواده ای روحانی و نوه مرحوم آیتالله سید مجدالدین قاضی دزفولی (امام جمعه فقید دزفول)، در سن ۲۹ سالگی و در عملیات رمضان (سال ۱۳۶۱) در منطقه کوشک به شهادت رسید. وی پس از پیروزی انقلاب اسلامی، نقشی فعال در حل مشکلات فرهنگی و هنری شهر ایفا کرد.
شهید قاضی با وجود مسئولیت خانوادگی (همسر و یک فرزند پسر ۳ ساله)، بارها در عملیاتهای مهمی چون فتحالمبین و بیتالمقدس حضور یافت. او حتی پیش از آخرین اعزام، خودروی شخصیاش را به جبهه اهدا کرد و همواره با جمعآوری آثار جنایات رژیم بعث، نمایشگاههایی در شهرهای مرکزی ایران برپا میکرد. مهربانی، ایثار، کمکرسانی پنهانی به نیازمندان و اخلاق نیکو از ویژگیهای برجسته این شهید بود.
در بخشی از وصیتنامه شهید قاضی آمده است:
«برادران و خواهران مؤمن! همواره به دنبال آرامش درونی از راه اطاعت خالصانه از خداوند باشید... وحدتی را که حول محور امام و انقلاب شکل گرفته، خالی نگذارید.»
خانم قاضی، همسر شهید، در این دیدار به بیان خاطراتی تأثیرگذار پرداخت:
«شهید پیش از آخرین اعزام، با قرآن استخاره کرد و آیه ۳۲ سوره نحل آمد: "فرشتگان به روح پاکان میگویند: به بهشت وارد شوید که این پاداش اعمال نیک شماست."
-«ایشان پیشبینی میکرد که در این عملیات شهید میشود و آرزو داشت شهادتی مانند حضرت عباس(ع) داشته باشد.»
-«شب اربعین، هنگام به دنیا آوردن فرزند دومم، شهید را بالای سرم دیدم. دخترم ۶ ماه پس از شهادت او به دنیا آمد.
همسر شهید همچنین به روحیه ایثارگرانه همسرش اشاره کرد: «شهید میگفت: "خجالت میکشم دیگران به جبهه میروند و من تنها پشتیبانی میکنم". حتی زخم معده شدید هم مانع حضورش در جبهه نمیشد.»
سالار قاسمی رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی در این مراسم با تأکید بر نقش شهدا در حفظ انقلاب اسلامی گفت:
«انقلاب را دو چیز حفظ کرد: اخلاص امام خمینی(ره) و خون شهدا. شهید قاضی همچون دیگر شهدا، نبرد حق علیه باطل را ادامه راه کربلا میدانست.»
«ما به دنبال ساختن مدینه فاضلهای هستیم که در آن دین و دنیا با هم آباد شوند. شهیدان، معماران این آرمان هستند.»
وی در پایان، این دیدار را «روزی الهی» خواند و با اهدای لوح تقدیر از سوی وزیر آموزش و پرورش، از خانواده شهید تجلیل کرد.
این مراسم با ادای احترام به مقام شهید بزرگوار به پایان رسید.
نظر دهید