• انتشار: 1404/02/01 - 10:09
  • تعداد بازدید: 269
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

دیدار سرپرست اداره آموزش و پرورش استثنایی استان با خیر فرهیخته و نیک‌اندیش مدرسه ساز حوزه اتیسم

11127.mp3 دیدار سرپرست اداره آموزش و پرورش استثنایی استان با خیر فرهیخته و نیک‌اندیش مدرسه ساز حوزه اتیسم

به گزارش روابط عمومی اداره آموزش و پرورش استثنایی آذربایجان شرقی؛ در راستای پاسداشت جایگاه والای نیکوکاران عرصه تعلیم و تربیت و با هدف پیگیری روند احداث مدرسه تخصصی دانش‌آموزان اتیسم، سرپرست اداره آموزش و پرورش استثنایی استان به همراه جمعی از کارشناسان این اداره با خیّر بزرگوار و دلسوز جناب آقای جلیل زاده دیدار و گفتگو نمود.

در این دیدار، ضمن ابراز مراتب سپاس و قدردانی از همت بلند، روحیه والای انسان‌دوستی و نگاه ژرف این خیّر گرانقدر به حوزه آموزش کودکان با نیازهای ویژه، بر اهمیت و ضرورت شتاب‌بخشی به روند ساخت و تکمیل این فضای آموزشی تأکید شد؛ چراکه افتتاح هرچه زودتر این مدرسه، گامی ارزشمند در جهت ارتقای کیفیت زندگی، آموزش و توانمندسازی کودکان اتیسم خواهد بود.

بدیهی است همدلی و همراهی این عزیزان نیکوکار، چراغ امید را در دل خانواده‌های بسیاری روشن ساخته و نقشی ماندگار در توسعه عدالت آموزشی ایفا خواهد کرد. 

  • گروه خبری : اخبار ,اخبار موضوعی,اخبار استان ها
  • کد خبر : 11127
کلمات کلیدی
روابط عمومی  آذربایجان شرقی

روابط عمومی آذربایجان شرقی