• انتشار: 1405/07/11 - 10:35
  • تعداد بازدید: 16
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

لبخند دانش‌آموزان مدرسه اوتیسم گرگان با دستان پرمهر خیرین

در اقدامی خداپسندانه و در راستای حمایت از دانش‌آموزان با نیازهای ویژه، لوازم‌التحریر اهدایی یک خیر نیک‌اندیش میان دانش‌آموزان مدرسه اتیسم «پرورش» شهرستان گرگان توزیع شد.

14775.mp3 لبخند دانش‌آموزان مدرسه اوتیسم گرگان با دستان پرمهر خیرین

به گزارش روابط عمومی آموزش و پرورش استثنایی گلستان، در اقدامی خداپسندانه و در راستای حمایت از دانش‌آموزان با نیازهای ویژه، لوازم‌التحریر اهدایی از سوی خیر نیک‌اندیش میان دانش‌آموزان مدرسه اتیسم «پرورش» شهرستان گرگان توزیع شد.

در این مراسم که با هدف ترویج فرهنگ نوع‌دوستی و کاهش دغدغه‌های تحصیلی خانواده‌های دارای دانش‌آموز اتیسم برگزار شد، شهریاری؛ رئیس اداره آموزش‌وپرورش استثنایی استان گلستان، حاجیلری؛ مدیر آموزش‌وپرورش شهرستان گرگان و جمعی از کارشناسان و مسئولان هر دو اداره حضور داشتند.

شهریاری ضمن قدردانی از اقدام ارزشمند خیر محترم، این قبیل مشارکت‌های مردمی را سرمایه‌ای بزرگ برای ارتقای کیفیت خدمات آموزشی و توانبخشی دانش‌آموزان با نیازهای ویژه دانست و بر لزوم تداوم تعاملات برای رفع نیازهای این عزیزان تأکید کرد.

در پایان، مسئولان حاضر در مراسم با حضور در کلاس‌های درس و گفتگو با دانش‌آموزان و معلمان، از زحمات کادر آموزشی این مرکز نیز تقدیر کردند.

  • گروه خبری : اخبار استان ها,گلستان
  • کد خبر : 14775
کلمات کلیدی
محمـــد کریمی؛ استـــان گلستــان

محمـــد کریمی؛ استـــان گلستــان

تصاویر