مصاحبه تلویزیونی سرپرست اداره آموزش و پرورش استثنایی استان با صدا و سیمای گلستان
مصاحبه تلویزیونی شهریاری، سرپرست اداره آموزش و پرورش استثنایی استان با صدا و سیمای گلستان با موضوع برنامه ملی غربالگری و برنامه های مداخلاتی مراکز جامع استان گلستان

به گزارش واحد اطلاع رسانی اداره آموزش و پرورش استثنایی استان گلستان، شهریاری طی مصاحبه تلویزیونی در خصوص برنامه ملی غربالگری اظهار داشت: در استان گلستان از ابتدای سال تحصیلی ارائه کلیه خدمات غربالگری مداخلاتی و رشدی تربیتی در 14 شهـرستان و 16 مــرکز رسمی و 4 مرکز غیر موظف در شیفت عصردر حال انجام می باشد. بر اساس آخرین گزارش تا به این لحظه از شاخص 33714 کل نوآموزان بدو ورود به دبستان، قریب به 27709 نوآموز مورد پذیرش و غربالگری قرار گرفته اند و حدود 6005 نفر نوآموز همچنان اقدامی جهت نوبت گیری انجام نداده اند.
وی در ادامه در خصوص نوبت گیری والدین گفت: انتظار می رود والدین گرامی در مدت زمان باقی مانده تا پایان سال تحصیلی جاری از طریق درگاه sirat2.csdeo.ir اقدام به نوبت گیری نموده و در اسرع وقت بر اساس نوبت اعلامی سامانه به مراکز جامع شهرستان خود مراجعه نمایند.
وی در پایان خاطر نشان کرد: انجام غربالگری سنجش پیش شرط ثبت نام در پایه اول است. لذا در صورت عدم مراجعه جهت انجام امر سنجش، والدین با مشکل ثبت نام مواجه خواهند شد. همچنین گفتنی است سامانه غربالگری تشخیصی به صورت کشوری می باشد و در صورت اتمام زمان بندی نوبت گیری، دیگر امکان اخذ نوبت وجود نخواهد داشت.