• انتشار: 1400/01/31 - 21:30
  • تعداد بازدید: 1912
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه
توسط جانشین وزیر در طرح هدایت و استاندار گیلان صورت گرفت؛

امضای تفاهم‌نامه تأمین 7 هزار وسیله هوشمند آموزشی برای دانش‌آموزان کم‌برخوردار استان گیلان

در نشست شورای آموزش‌وپرورش استان گیلان تفاهم‌نامه تأمین 7 هزار تبلت برای دانش‌آموزان کم‌برخوردار استان گیلان به امضای حسینی جانشین وزیر در طرح هدایت و زارع استاندار گیلان رسید.

4379.mp3 امضای تفاهم‌نامه تأمین 7 هزار وسیله هوشمند آموزشی برای دانش‌آموزان کم‌برخوردار استان گیلان

به گزارش روابط‌عمومی و امور بین‌الملل سازمان آموزش‌وپرورش استثنایی؛ دکتر سید جواد حسینی در نشست شورای آموزش‌وپرورش استان گیلان که با حضور اعضای این شورا و زارع استاندار گیلان در محل استانداری این استان برگزار شد، اظهار کرد: در آیه ۲۵ سوره حدید آمده است " لقدْ أرْسلْنا رسلنا بالْبیّنات وأنْزلْنا معهم الْکتاب والْمیزان لیقوم النّاس بالْقسْط  "  خداوند متعال در این آیه می فرماید" همانا ما پیامبران خود را با ادلّه و معجزات فرستادیم و با ایشان کتاب و میزان عدل نازل کردیم تا مردم به راستی و عدالت گرایند"

وی افزود: بزرگترین رنج بشر نابرابری های اجتماعی و بی عدالتی است  و جامعه ای که در آن عدالت برقرار شود به توسعه خواهد رسید و در این آیه  استقرار عدالت یعنی حیات طیبه و جامعه توسعه یافته هدف رسالت پیامبران ذکر شده است.

وی گفت: بر اساس این آیه استقرارعدالت از طریق  استدلال و دلیل روشن، کتاب که نشان شناخت و آگاهی و دانش افزایی است و میزان یا منطق میسر است.

حسینی تصریح کرد: این مدل پیامبران برای پیاده سازی عدالت، مدلی آموزشی و پرورشی است و خاستگاه رسیدن به عدالت از مسیر تعلیم و تربیت می‌گذرد.

وی با تاکید بر اینکه جوهره اصلی سند تحول بنیادین نیز ارتقای کیفیت و عدالت است اظهار داشت: مقام معظم رهبری در آخرین اجلاس رؤسای آموزش و پرورش اطلسی از مسائل آموزش و پرورش را به صورت کارشناسانه بیان کردند و مهم‌ترین بحث معظم له عدالت آموزشی بود که شامل عدالت منطقه‌ای، عدالت مدرسه‌ای و عدالت دیجیتالی و مجازی است.

جانشین وزیر در طرح هدایت با اشاره به شیوع کرونا پیگیری فرایند آموزشی در شبکه‌های مجازی خاطرنشان کرد: راه‌اندازی پلتفرم شاد، شاهکار نظام آموزش و پرورش است که از هرگونه آسیب‌های اخلاقی مصون است.

حسینی با اذعان به عدم دسترسی 2 میلیون و 200 هزار دانش‌آموز کشور به ابزارهای ارتباطی خاطرنشان کرد: با وجود تهیه اطلس وضعیت آموزشی دانش‌آموزان، ارائه درس‌نامه و استفاده از آموزش‌های تلویزیونی ولی بیشتر خدمات آموزشی از طریق شاد انجام می‌شود و طرح هدایت پاسخی به نیاز دانش‌آموزان فاقد ابزارهای ارتباطی است.

حسینی با بیان ظرفیت‌های عظیم شوراهای آموزش و پرورش در کمک به طرح هدایت اظهار کرد: تاکنون ۲۶۱ هزار وسیله ارتباطی هوشمند در قالب طرح  هدایت و با مشارکت خیرین و دستگاه های اجرایی به دانش آموزان نیازمند اهدا شده است که از 137 هزار تبلت با راهبری شوراهای آموزش و پرورش استان ها  و از طریق مشارکت خیرین و دستگا ها تهیه شده است.

رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی با اشاره به افزایش چشمگیر اعتبارات آموزش و پرورش استثنایی استان گیلان خاطرنشان کرد: کل اعتبارات آموزش‌وپرورش استثنایی استان گیلان در سال گذشته 3 میلیارد تومان بوده که در سال 1400 به 6 میلیارد تومان می‌رسد.

وی افزود: با تخصیص 600 میلیون تومان اعتبار جدید به آموزش و پرورش استثنایی استان گیلان تمامی دانش‌آموزان استثنایی کم‌برخوردار این استان صاحب تبلت می‌شوند.

معاون وزیر با اشاره به مهم‌ترین برنامه‌های سازمان آموزش و پرورش استثنایی برای استان گیلان در سال 1400 اظهار کرد: ساخت 5  سالن ورزشی 200 متری درون مدرسه‌ای، راه‌اندازی پایگاه سنجش دائمی با اتاق آکوستیک، اختصاص یک میلیارد تومان جهت خرید تجهیزات آموزشی و توان‌بخشی و ساخت 5 مدرسه در راستای طرح از خشت تا بهشت از جمله برنامه‌های آموزش و پرورش استثنایی برای استان گیلان است.

شایان ذکر است تاکنون در استان گیلان با مشارکت خیرین 4 هزار تبلت و وسیله هوشمند آموزشی تهیه و به دانش‌آموزان کم‌برخوردار اهدا شده است و 7 هزار دانش‌آموز این استان هنوز فاقد تجهیزات هوشمند آموزشی می‌باشند.

همچنین در قالب تفاهم‌نامه امضا شده، اعتبار 50 درصد از 7 هزار تبلت موردنیاز دانش‌آموزان استان گیلان از طریق طرح هدایت و با مشارکت خیرین و دستگاه‌های اجرایی تأمین خواهد شد و 5۰ درصد دیگر اعتبار موردنیاز از طریق استانداری و منابع داخل استانی تأمین می‌شود.

  • گروه خبری : اسلایدر,اخبار استان ها,اخبار ریاست
  • کد خبر : 4379
مدیر سیستم

مدیر سیستم

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید