• انتشار: 1396/02/27 - 15:39
  • تعداد بازدید: 420
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

با حضور جناب آقاي غفوریان معاونت محترم سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور گردهمایی مدیران و معاونین مدارس استثنایی شهر اهواز برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی اداره آموزش و پرورش استثنایی استان خوزستان ، با حضور آقاي غفوریان معاونت محترم سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور جلسه مدیران و معاونین مدارس استثنایی شهر اهواز در سالن جلسات حضرت رسول اکرم (ص) اداره آموزش و پرورش استثنایی برگزار شد.

190.mp3 با حضور جناب آقاي غفوریان معاونت محترم سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور گردهمایی مدیران و معاونین مدارس استثنایی شهر اهواز برگزار گردید.


در ابتدای این جلسه آقای ممبینی ریاست محترم اداره آموزش و پرورش استثنایی ضمن خیر مقدم به جناب دکتر غفوریان و تشکر از همراهی سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور با اداره استثنایی استان به بیان گزارشی از عملکرد  یکساله آموزش و پرورش استثنایی در زمینه مسائل آموزشی، فرهنگی، توانبخشی و مالی پرداختند. ایشان برگزاری بیش از 12000 ساعت دوره ضمن خدمت، برگزاری بیش از 230 کارگاه آموزشی ، ساماندهی مطلوب نیروی انسانی و برگزاری جشنواره فرهنگی ورزشی با حضور بیش از 500 دانش آموز را بخشی از عملکرد این اداره عنوان داشتند و ابراز امیدواری نمودند با همدلی و همراهی مجموعه امسال در خرداد ماه برنامه سالانه اداره استثنایی در اختیار مدارس مربوطه قرار گیرد. در ادامه جناب دکتر غفوریان به بیان برنامه ها ، اولویت ها وسیاست های سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشوردر خصوص ایاب و ذهاب ، پیگیری سنوات ارفاقی ، 2/1 معلمان مدارس استثنایی ، بسته خدمات حمایتی ، برگزاری دوره های آموزشی ، مسابقات فرهنگی ورزشی و . . . پرداختند و به اهمیت جایگاه معلمان استثنایی به عنوان احیاگران نظام تعلیم و تربیت اشاره نمودند  و ضمن تقدیر از زحمات کلیه همکاران شاغل در مدارس استثنایی ، بیان داشتند امسال تمام خواسته های به حق معلمان استثنایی از طریق مجاری مربوطه و با اهتمام جناب دکتر قدمی ریاست محترم سازمان استثنایی کشور در حال پیگیری و انجام می باشد.


  • گروه خبری : اسلایدر,اخبار استان ها
  • کد خبر : 190
کلمات کلیدی