خوزستان
برگزاری جلسه ی شورای اداری آموزش و پرورش استثنایی
جلسه ی شورای اداری آموزش و پرورش استثنایی ظهر شنبه 2 اذر ماه با حضور کلیه اعضا در سالن اجتماعات اداره آموزش و پرورش استثنایی برگزار شد.
به گزارش روبط عمومی آموزش و پرورش استثنایی خوزستان علی ممبینی با بیان اینکه یکی از سیاست ها و اهداف اصلی سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور حرکت در راستای اجرای کامل سند تحول بنیادین است گفت: ارتقا فرهنگ سازمانی و استاندارد های آموزش و پرورش، ایجاد شفافیت سازمانی از جمله مواردی است که از اولویت های مجموعه اموزش و پرورش استثنایی استان است و همه باید در جهت دست یافتن به این مهم تلاش خود را انجام دهیم.
وی گفت: پیوند سازمان با جامعه و اجتماعی کردن آموزش و پرورش استثنایی از جمله مواردی است که نیاز است بیشتر مورد توجه قرار بگیرد و باید تلاش شود تا برای ارکان مختلف جامعه نسبت به خدماتی که در این حوزه انجام می گیرد روشنگری بیشتری ایجاد شود.
وی حضور و ارتباط با خیرین و ارگان های مختلف برای جذب مشارکت و حمایت مسئولین از دانش آموزان با نیازهای ویژه و استفاده از ظرفیت والدین و افراد توانمند در جهت رفع نیازهای مدارس را از جمله مواردی دانست که باید در آینده بیشتر مد نظر قرار بگیرد.
رییس اداره آموزش و پرورش استثنایی استان در این جلسه همچنین به ضرورت ثبت مشخصات سرویس ها در سامانه سپند تاکید کرد و اولویت کاری مدیران مدارس را در روزهای آینده به انجام این مهم مربوط دانست.
در این جلسه همچمنین در خصوص چگونگی برگزاری روز جهانی معلولین و آمادگی برای برگزاری شایسته این مراسم و استفاده از ظرفیت و توان مدارس شهر اهواز در اجرای این مراسم بحث و تبادل نظر صورت گرفت .