• انتشار: 1405/04/23 - 07:36
  • تعداد بازدید: 12
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

پروژه مهر ۱۴۰۵ در کانون توجه شورای اداری آموزش‌وپرورش استثنایی تهران

جلسه شورای اداری آموزش و پرورش استثنایی شهر تهران به ریاست عبدالرضا دژن با محوریت بررسی آخرین وضعیت پروژه مهر، پایگاه‌های تابستانی، طرح حامی، ساماندهی نیروی انسانی و جهش تحصیلی نوآموزان برگزار شد و رئیس این اداره با تأکید بر هم‌افزایی و برنامه‌ریزی دقیق، بر آمادگی کامل مدارس و مراکز جامع برای آغاز مطلوب سال تحصیلی ۱۴۰۵-۱۴۰۶ تأکید کرد.

14285.mp3 پروژه مهر ۱۴۰۵ در کانون توجه شورای اداری آموزش‌وپرورش استثنایی تهران

به گزارش روابط عمومی اداره آموزش‌و پرورش استثنایی استان کرمانشاه، جلسه شورای اداری اداره آموزش و پرورش استثنایی شهر تهران به ریاست عبدالرضا دژن و با حضور معاونان، کارشناسان مسئول و کارشناسان حوزه‌های مختلف برگزار شد.
در این نشست، مهم‌ترین برنامه‌ها و اولویت‌های اجرایی اداره در آستانه آغاز سال تحصیلی ۱۴۰۵-۱۴۰۶ مورد بررسی قرار گرفت و بر اجرای دقیق، منسجم و به‌موقع برنامه‌ها تأکید شد.
در این جلسه، پروژه مهر ۱۴۰۵ به عنوان مهم‌ترین برنامه آماده‌سازی مدارس و مراکز جامع مورد تبیین قرار گرفت و آخرین وضعیت اقدامات انجام‌شده در حوزه‌های مختلف بررسی شد. همچنین نحوه اجرای پایگاه‌های تابستانی و طرح حامی، با هدف ارتقای کیفیت خدمات آموزشی، پرورشی و توانبخشی دانش‌آموزان با نیازهای ویژه، مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.
از دیگر محورهای جلسه، ساماندهی نیروی انسانی و کلاس‌های آموزشی، بررسی وضعیت سنجش نوآموزان بدو ورود به دبستان، روند اجرای ارزیابی جهش تحصیلی و برنامه‌ریزی برای اتمام فرآیندهای جاری در زمان مقرر بود.
در پایان، دکتر دژن با تأکید بر ضرورت هم‌افزایی، برنامه‌ریزی دقیق و مسئولیت‌پذیری تمامی حوزه‌ها، خواستار تسریع در اجرای برنامه‌های ابلاغی و آمادگی کامل مدارس و مراکز جامع برای آغاز مطلوب سال تحصیلی جدید شد.

  • گروه خبری : اخبار استان ها,شهر تهران
  • کد خبر : 14285
کلمات کلیدی
روابط عمومی شهر تهران

روابط عمومی شهر تهران

تصاویر