• انتشار: 1398/08/22 - 19:38
  • تعداد بازدید: 307
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
رئیس آموزش و پرورش استثنایی کشور

ایجاد پایگاه و مرکز جامع آزمون ها یک ضرورت انکار ناپذیر است

معاون وزیر و رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور در نشست همکاران حوزه معاونت تشخیص،پیشگیری،پرورشی و تربیت بدنی گفت: مراکز جامع آزمون ها باید هم به صورت حجمی و هم به صورت سامانه ای و اینترنتی و دیجیتال انجام شود و مشکلات اعتباری در این زمینه نخواهیم داشت.

2166.mp3 ایجاد پایگاه و مرکز جامع آزمون ها یک ضرورت انکار ناپذیر است


به گزارش روابط عمومی سازمان آموزش و پرورش استثنایی؛ حسینی در جمع همکاران حوزه معاونت تشخیص،پیشگیری، پرورشی و تربیت بدنی افزود: باید در زمان برگزاری طرح سنجش یک سری اقلام مثل بروشور که موجب افزایش توانمند سازی و سطح اطلاعات خانواده ها می شود، برای سال آینده درپایگاه ها توزیع شود.


وی تصریح کرد:فقر آزمون به دلیل کمبود اعتبار و نیروی انسانی است ولی باید حداقل در حوزه آزمون هایی که به آن نیاز داریم مرجع باشیم.  


 حسینی همچنین از تشکیل یک شورای کاربست طرح ها و مطالعات بین المللی در سازمان خبرداد.


وی در خصوص سامانه تشخیص و پیشگیری نیز تاکید کرد: با افزایش ظرفیت های سامانه و به روز رسانی و ارتقا آن  موجب کاهش هزینه ها می شویم.


معاون وزیر و رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور در خصوص طرح سنجش هم یادآور شد: به صورت مکتوب، شیوه نامه مرتب به مدیران استانی به منظور همراه سازی و هماهنگی ابلاغ شود.


وی درپایان از ایجاد سامانه بهداشت استان ها با ظرفیت 5 هزار آیتم اظهار خرسندی کرد و اعلام کرد که سطح اعتبارات خدمات حمایتی این بخش در آینده از 2میلیارد تومان به 3 میلیارد تومان افزایش پیدا خواهد کرد.


 


 

  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 2166
کلمات کلیدی