رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی:
باید مخاطبان ویژه را هم در پدافندغیرعامل در نظر گرفت
معاون وزير آموزش و پرورش و رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی گفت: درباره پدافند غیر عامل مطالب خوبی نوشته شده ولی باید مطابق با مخاطبان، یک مقدار جرح و تعدیل شود و مخاطبان ویژه را هم در نظر گرفت.

به گزارش روابط عمومی سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور، دکتر مجید قدمی در مراسم رونمایی از اولین کتاب اصول و مبانی پدافند غیرعامل به خط بریل در سازمان پدافند غیرعامل با تاکید بر تفاوتهای فردی در کودکان اظهار داشت: باید دانست که ما در آموزش با انسان در حال رشد مواجهیم که هر چیزی را به راحتی قبول نمی کند. انسان، جهانی است ناشناخته است و آموزش به چنین موجودی آسان نیست.
وی ادامه داد: برای آموزش صحیح اول باید او را شناخت که روانشناسی رشد می تواند در این عرصه به ما کمک کند.
معاون وزیر آموزش و پرورش بیان داشت: در آموزش باید به این نکته توجه داشت که همه در یک سطح نیستند. درباره پدافند غیر عامل مطالب خوبی نوشته شده ولی باید مطابق با مخاطبان، یک مقدار جرح و تعدیل شود.
دکتر مجید قدمی ادامه داد: موضوع دیگر مقوله خلاقیت در برنامه ها و روشهاست. خلاقیت، حل مسأله از راه غیر معمول است. روش حل مسأله، زمانبر است و همیشه جوابگو نیست و در واقع خلاقیت نوعی میانبر است. برای پرورش خلاقیت کودک و نوجوان، باید سؤال او را با سؤال پاسخ داد، سؤالی که او را به فکر وادار کند. از این راه نوعی شفاف سازی هم صورت می گیرد.
در مراسم رونمایی از اولین کتاب پدافند غیرعامل به خط بریل که به همت سازمان آموزش و پرورش استثنایی صورت گرفت 5 جلد از این کتاب ارزشمند به انجمن نابینایان اهدا شد.همچنین با اهدای لوحی از تعدادی از فعالان این اقدام ارزشمن تجلیل شد.