• انتشار: 1398/04/22 - 11:24
  • تعداد بازدید: 358
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

برگزاري مراسم کلنگ زنی مدرسه ویژه دانش آموزان طيف اتیسم در خراسان رضوي

رييس اداره آموزش و پرورش استثنايي استان خراسان رضوي گفت: در اين استان 293 دانش آموز اتیسم تحت پوشش آموزش و پرورش استثنایی هستند كه مراسم كلنگ زني مدرسه ويژه اين عزيزان با حضور مسئولان استاني برگزار شد.

1848.mp3 برگزاري مراسم کلنگ زنی مدرسه ویژه دانش آموزان طيف اتیسم در خراسان رضوي

به گزارش روابط عمومي سازمان آموزش و پرورش استثنايي كشور، اين مراسم با حضور موحدیان نماینده خیرين، باقری مشاور اجرایی مدیرکل، نوری مشاور امور فناوری و فضای مجازی مدیر کل، کشوری مشاور اموربانوان اداره کل، بهراد رییس آموزش و پرورش ناحیه 5 مشهد، مجیدی فرد رییس روابط عمومی اداره کل،هادوی مدیر عامل انجمن همیاران دانش آموزان استثنایی و همكاران آموزش و پرورش استثنایی خراسان رضوی در مدرسه آزادی برگزار شد.


در این مراسم مهدي قاسمی پور رییس اداره آموزش و پرورش استثنایی خراسان رضوی اظهار داشت: ما حدود ۱۷ هزار دانش آموز را تحت پوشش قرار می دهيم که از این تعداد ۸۰۰۰ نفر در مدارس خاص و حدود ۹۰۰۰ نفر در قالب طرح تلفیقی فراگیر در مدارس عمومی و در کنار دانش آموزان عادی مشغول به تحصیل هستند.


وی یکی از مصادیق سند تحول بنیادین را چرخش تحول آفرین از رویکرد جداسازی دانش آموزان به فراگیرسازی عنوان نمود و گفت: باید مدارس دانش اموزان آسیب دیده بینایی ، شنوایی، جسمی حرکتی و تعدادی از گروه طیف اتیسم را در مدارس عمومی ساماندهی کنیم و با تدارک برنامه درسی انعطاف پذیر شرایط تحصیل این عزیزان را در کنار دانش آموزان عادی فراهم نماییم.


قاسمي پور ادامه داد: در استان خراسان رضوی 293 دانش آموز اتیسم تحت پوشش آموزش و پرورش استثنایی هستند و در سطح استان 10 مرکز ویژه این عزیزان فعال است.


وي با اشاره به اینکه تعداد 153 دانش آموز طیف اتیسم در مشهد می باشند افزود متاسفانه در نواحی 1، دو، پنج و تبادکان ، مرکزی ویژه این عزیزان نداریم و خدا را شاکریم که با کلنگ زنی و احداث این مرکز آموزشی به همت خیر ارجمند علیرضا موحدیان می توانیم دانش آموزان این مناطق را تحت پوشش قرار دهیم.خوشبختانه امسال و در طول سال های گذشته اعتبارات و خدماتی که برای بچه های استثنائی در نظر گرفته شده رشد حداقل 7 برابری در این مدت زمان داشته است.


موحدیان تصریح کرد: آموزش مهم ترین مساله در جامعه است و توجه  به دانش آموزان بانیازهای ویژه را باید در اولویت قرار دهیم تا بتوانیم گوشه ای از آلام خانواده های این عزیزان را کم کنیم.


در این مراسم عرب زاده دانش آموز آسیب دیده بینایی از مدرسه زنده یاد مهندس عمرانی  و دانش آموزان مدرسه ام الائمه (س) به اجرای دکلمه و سرود پرداختند.


در پایان کلنگ احداث مدرسه ویژه دانش آموزان اتیسم در مدرسه آزادی به زمین زده شد.


  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 1848
کلمات کلیدی