لیست اخبار صفحه :355
آغاز  34 دوره آموزشی توانمند سازی معلمان دانش آموزان استنثایی از هفته آینده
دکتر حسینی اعلام کرد؛

آغاز 34 دوره آموزشی توانمند سازی معلمان دانش آموزان استنثایی از هفته آینده

معاون وزیر و رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی در حاشیه بازدید از مدرسه شبانه روزی نابینایان نرجس منطقه چهار تهران از آغاز 34 دوره آموزشی توانمند سازی معلمان و خانواده های دانش آموزان استنثایی از هفته آینده خبر داد.

6 محور سخنان رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی  در دیدار با معاون امور حقوقی ریاست جمهوری  در قالب برنامه گفتکوی هفته

6 محور سخنان رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی در دیدار با معاون امور حقوقی ریاست جمهوری در قالب برنامه گفتکوی هفته

اعضای شورای معاونان وزیر آموزش و پرورش در برنامه «گفتگوی هفته برمدار تحول و بهبود یادگیری» که با حضور خانم دکتر جنیدی معاون حقوقی رئیس جمهور برگزار شد به تشریح و تبیین برنامه‌های آموزش‌ و پرورش و حوزه‌های مشترک همکاری پرداختند.

ابلاغ شیوه نامه  شبکه ارتباطی و تعاملی از ستاد تا مدرسه  آموزش و پرورش استثنایی
از سوی رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی صورت گرفت؛

ابلاغ شیوه نامه شبکه ارتباطی و تعاملی از ستاد تا مدرسه آموزش و پرورش استثنایی

معاون وزیر و رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی شیوه نامه شبکه ارتباطی و تعاملی از ستاد تا مدرسه آموزش و پرورش استثنایی را جهت اجرا به استان ها ابلاغ کرد.

اطلس یادگیری یکی از مهمترین عوامل در حوزه آموزش دانش آموزان با نیازهای ویژه کشور می باشد.
معاون تشخیص، پیشگیری و توانبخشی سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور خبر داد:

اطلس یادگیری یکی از مهمترین عوامل در حوزه آموزش دانش آموزان با نیازهای ویژه کشور می باشد.

محمد عظیم عراقی معاون تشخیص، پیشگیری و توانبخشی به همراه علی محرابی مقدم معاون پشتیبانی سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور از فعالیت های اداره آموزش و پرورش استثنایی استان بازدید نموند.

استقبال ۱۵ تا ۹۰ درصدی خانواده ها از آموزش های حضوری در مدارس استثنایی/ آغاز برگزاری ۴۰ دوره آموزشی ویژه معلمان آموزش و پرورش استثنایی
دکتر حسینی خبر داد؛

استقبال ۱۵ تا ۹۰ درصدی خانواده ها از آموزش های حضوری در مدارس استثنایی/ آغاز برگزاری ۴۰ دوره آموزشی ویژه معلمان آموزش و پرورش استثنایی

با حضور معاون وزیر و رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی و اعضای شورای معاونین، نشست شورای معاونین آموزش و پرورش استثنایی برگزار شد.

 مرحله پایانی پانزدهمین دوره مسابقات فرهنگی، هنری و ادبی دانش آموزان با نیاز های ویژه به صورت مجازی آغاز شد
با پیام رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی؛

مرحله پایانی پانزدهمین دوره مسابقات فرهنگی، هنری و ادبی دانش آموزان با نیاز های ویژه به صورت مجازی آغاز شد

با پیام ویدئو کنفرانسی معاون وزیر و رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی مرحله پایانی پانزدهمین دوره مسابقات فرهنگی، هنری و ادبی دانش آموزان با نیاز های ویژه سراسر کشور در استان مازندران آغاز شد.

 نیاز نظام تعلیم و تربیت، مدرسه حسینی و کربلایی  است و بسیج چنین مدرسه ای را شکل داده است
دکتر حسینی تصریح کرد؛

نیاز نظام تعلیم و تربیت، مدرسه حسینی و کربلایی است و بسیج چنین مدرسه ای را شکل داده است

با حضور دکتر سید جواد حسینی معاون وزیر و رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی، محمد زاده معاون وزیر و فرمانده مرکز بسیج فرهنگیان وزارت آموزش و پرورش و سردار ارغوانی جانشین رئیس سازمان بسیج فرهنگیان، نشست پایگاه مقاومت بسیج شهید مفتح سازمان آموزش و پرورش استثنایی برگزار شد.