قبولی دانش آموز با نیازهای ویژه خراسان شمالی در آزمون استعدادهای درخشان
رییس اداره آموزش و پرورش استثنایی خراسان شمالی، از پذیرفته شدن محمدجواد صادق زاده، دانش آموز طرح تلفیقی در آزمون دبیرستان های دوره اول استعداد های درخشان خبرداد.

به گزارش روابط عمومی سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور، علی متقیان اظهارداشت: محمدجواد صادق زاده، دانش آموز طرح تلفیقی اداره آموزش و پرورش استثنایی در شهرستان شیروان است که علیرغم وجود مشکلات جسمی شدید و ابتلا به بیماری دوبوویتس (SMA2)، با همت بلند و تلاش های شبانه روزی خود، اولیا و مربیان زحمتکش توانسته است از میان 2000 شرکت کننده در آزمون های تیزهوشان ، حائز رتبه 35 شده و با امتیاز عالی در دبیرستان های استعداد درخشان پذیرفته شود.
وی افزود: آتروفی عضلانی –نخاعی (Spinal Muscular Atrophy) که به اختصار SMA نامیده می شود، یک بیماری ارثی و عصبی-عضلانی نادر است که با از دست رفتن نورونهای حرکتی و تحلیل رفتن عضلات همراه است؛ که این دانش آموز توانمند، با وجود تمامی این مسائل و پشت سرگذاردن سختی ها و مشکلات ناشی از این بیماری توانسته است موفقیت های بزرگی را کسب نموده و دوباره روح امید و زندگی را در خانواده افراد با نیازهای ویژه زنده کند.
این دانش آموز عضو خانه شطرنج شهرستان شیروان و حائز رتبه های استانی در این رشته می باشد. همچنین او فعال حوزه محیط زیست است.