• انتشار: 1397/10/25 - 13:36
  • تعداد بازدید: 250
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

تدوین و تولید بسته های آموزشی چندرسانه ای و برگزاری کارگاه های آموزش زبان اشاره

معاون برنامه ریزی آموزشی و توانبخشی سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور از تدوین و تولید بسته های آموزشی چندرسانه ای و برگزاری کارگاه های آموزش زبان اشاره خبر داد.

1489.mp3 تدوین و تولید بسته های آموزشی چندرسانه ای و برگزاری کارگاه های آموزش زبان اشاره

به گزارش روابط عمومی سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور، محسن غفوریان در خصوص تدوین و تولید بسته های آموزشی چند رسانه ای و برگزاری کارگاه های آموزش زبان اشاره اظهار داشتند تدوین و تولید بسته های آموزشی چندرسانه ای و برگزاری کارگاه های متعدد، توسط سازمان آموزش و پرورش استثنایی با هدف ارتباط موثر هر چه بیشتر عدالت آموزشی دانش آموزان آسیب دیده شنوایی صورت پذیرفته است.


از اقدامات صورت گرفته می توان به تدوین و تولید بسته آموزشی چند رسانه ای واژگان کتاب فارسی پایه اول ابتدایی با بهره گیری ازتصاویر زبان اشاره و آموزش مدرسین کشوری زبان اشاره با همکاری سمن ها در سال 96 برای 13 استان و در سال 97 برای 17 استان اشاره نمود لازم به ذکر است در سال 96 ، 817 نفر از معلمان گروه آسیب دیده شنوایی به تعداد 452618 نفر ساعت آموزش استفاده از زبان اشاره را در سطح مقدماتی گذرانده اند.

  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 1489
کلمات کلیدی