نماینده ولی فقیه در استان سمنان در جمع دانشآموزان و کارکنان مدارس استثنایی تاکید کرد:
«قرآن» سفره احسان خداوند و درمان دردهای بشریت است/ مسئولان، زمینه بهرهمندی حداکثری از چشمه زلال قرآن را فراهم کنند
به گزارش روابطعمومی اداره آموزش و پرورش استثنایی استان سمنان؛ آیین تجلیل از دانشآموزان و کارکنان برگزیده مسابقات قرآن، عترت و نماز مدارس استثنایی استان سمنان با حضور حجج اسلام مرتضی مطیعی، نماینده ولی فقیه در استان سمنان و عباس عبدالهی، مدیرکل تبلیغات اسلامی و اشرفالسادات داودالموسوی، رییس اداره آموزش و پرورش استثنایی استان، برگزار و بر فراهمسازی زمینه لازم از سوی مسئولان برای بهرهمندی جامعه از قرآن، تاکید شد.
رئیس شورای فرهنگ عمومی استان با تاکید بر اهمیت سرمایهگذاری روی قرآن کریم اظهار داشت: بنا به فرموده امامعلی(ع)، قرآن سفره احسان خداوند متعال است و سرمایهگذاری روی آن برکات فراوانی در جامعه خواهد داشت.
امامجمعه سمنان با اشاره به ذکر واژه «شفاء» در قرآن کریم افزود: این واژه در فارسی به.معنای منتهیالیه و لبه است که البته «منتهیالیه» شامل دو بعد سقوط و نجات میشود.
حجتالاسلاموالمسلمین مطیعی یادآور شد: در آیه ۱۰۳ سوره مبارکه آل عمران آمده که «...وکنْتمْ علىٰ شفا حفْرةٍ منالنّار فأنْقذکمْ منْها» در «پرتگاه» آتش بودید، خداوند شما را نجات داد.
نماینده مقام معظم رهبری در استان با ذکر آیه ۶۹ سوره نحل گفت: خداوند در این آیه شریفه آورده «...یخْرج منْ بطونها شرابٌ مخْتلفٌ ألْوانه فیه شفاءٌ للنّاس»؛ آنگاه از درون آن شربت شیرینی(عسل) به رنگهای مختلف بیرون آید که در آن «درمان» مردم است.
امامجمعه سمنان با بیان اینکه بر اساس آیات متعدد قرآن کریم، کلامالله مجید درمان دردهای انسان است، گفت: آیات ۵۷ سوره یونس، ۸۲ سوره اسراء و ۴۴ سوره فصّلت، قرآن را داروی شفابخش انسانها معرفی کرده و مطابق آیات قرآن، همگان میتوانند از شفابخشی کلام خدا و رحمت پرودگار بهرهمند شوند؛ اما افراد باید قابلیت دریافت آن را نیز داشته باشند.
نماینده ولی فقیه در استان خاطرنشان کرد: «ظالمین»، بهرهای از قرآن کریم نمیبرند و بر اساس آیه ۴۴ سوره فصلت، افرادی که گوشهای خود را روی معارف الهی بستهاند، موفق به دریافت برکات قرآن کریم نمیشوند.
امامجمعه سمنان داشتن طهارت باطنی در کنار طهارت ظاهری را شرط اثرگذاری قرآن مجید، عنوان و اظهار کرد: اگر خود را از آلودگیها و گناهان دور بداریم میتوانیم مشمول برکات مادی و معنوی قرآن کریم شویم.
وی با تشبیه آیات قرآن کریم به باران رحمت الهی به توصیف بارش باران در ادبیات فارسی، اشاره و تصریح کرد: «باران در لطافت طبعش خلاف نیست، در باغ لاله روید و در شورهزار خس» و اینکه در این زمین چه چیزی بروید به خود انسان بستگی دارد.
رئیس شورای فرهنگ عمومی استان با قدردانی از مسئولان برگزاری مسابقات قرآن و عترت در مدارس استثنایی اظهار کرد: مسئولان باید زمینه بهرهمندی حداکثری از چشمه زلال قرآن کریم را در جامعه فراهم کنند.
امامجمعه سمنان عمل به آیات قرآن را مکمل آشنایی با کلامالله مجید، دانست و گفت: انس گرفتن با قرآن، زمینهساز بهرهمندی جامعه از معنویات و برکات قرآن است.
در ابتدای این آیین رییس اداره آموزش و پرورش استثنایی استان سمنان، اشرفالسادات داودالموسوی در سخنان کوتاهی ضمن تشکر از برپایی این جلسه و نشست، گزارشی از برنامهها و فعالیتهای پرورشی دانشآموزان با نیازهای ویژه و کارکنان مدارس استثنایی استان بهویژه در حوزه قرآن، عترت و نماز و رتبههای کسب شده دراینخصوص را به استحضار نماینده ولیفقیه در استان و حاضران در جلسه رساند.
گفتنی است؛ در این برنامه از 17 دانشآموز با نیازهای ویژه و 13 همکار مدارس استثنایی استان که در عرصه رقابتهای قرآنی حائز رتبه شدهاند، با اعطای لوح و هدیه تجلیل به عمل آمد.
نظر دهید