• انتشار: 1401/06/19 - 18:48
  • تعداد بازدید: 1388
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
دکتر منادی، رییس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس در گردهمایی روسای ادارات آموزش و پروش استثنایی کشور:

باید نظام آموزش و پرورش استثنایی را تغییر دهیم، آموزش های امروز جواب گوی نیازهای امروزی دانش آموزان نیست

6416.mp3 باید نظام آموزش و پرورش استثنایی را تغییر دهیم، آموزش های امروز جواب گوی نیازهای امروزی دانش آموزان نیست
   به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل سازمان آموزش و پرورش استثنایی، دکتر منادی که بصورت ویدیو کنفرانس در دومین گردهمایی روسای ادارات آموزش و پرورش استثنایی در شهریور 1401شرکت نمودند، بیان کردند: زمان آن گذشته که مدارس ما به سبک قدیم اداره شود و باید به سمت ابزارهای هوشمند در اداره امور و فرایندهای آموزشی و پرورشی پیش برویم. هوشمند سازی بخش آخر زنجیره تامین آموزش است. 
 
رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی افزود: با توجه به شرایط خاصی که در دنیا پدید آمده است ما باید نظام آموزش و پرورش استثنایی را تغییر دهیم زیرا آموزش های امروز جواب گوی نیازهای امروزی دانش آموزان نیست و با توجه به تحولاتی که در حوزه های فناوری و ابزارهای هوشمند اتفاق افتاده است، باید رویکردهای آموزشی را تغییر داد. یک نگاه باید طرف شرکت های دانش بنیان باشد تا بر پایه دانش روز دنیا در جهت تامین نیازهای امروزی مدارس وارد عمل شوند و امکانات و ابزارهای مورد نیاز دانش آموزان استثنایی را فراهم کنند. 
ایشان افزودند: ما تلاش میکنیم از طریق صندوق شکوفایی و نوآوری بودجه لازم را در این خصوص تخصیص دهیم تا ایده های موجود در این زمینه شکوفا شوند. 
دکتر منادی یادآور شد: آموزش و پرورش استثنایی نباید به صورت جزیره ای عمل کند و باید نگاه همه جانبه داشته و در ارتباط تنگاتنگ با سایر بخش های آموزش و پرورش عمل کند. 
رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی در ادامه تاکید کردند: نظام آموزش و پرورش، یکپارچه است و کودکان از تولد تا 6 سالگی و از 6 تا 18 سالگی و بعد تا دانشگاه و حتی تا آخر زنجیره تامین آموزش کشور، یعنی ورود این دانشجویان به شرکت‌های دانش بنیان، یکپارچه است.
دکتر منادی در ادامه ابراز داشت: در باب بحث های بودجه ای، ان‌شاالله در سال آتی از بودجه در اختیار کمیسیون آموزش و تحقیقات، بودجه خوبی را برای سازمان آموزش و پرورش استثنایی تخصیص خواهیم داد.
رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس خاطر نشان کردند: "در خصوص قانون حمایت از حقوق معلولین ما امتیازات ویژه ای برای این عزیزان قائل شدیم و من در کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس قطعا یک نفر را مسئول پیگیری اجرای این قانون در حوزه آموزش و پرورش استثنایی کشور خواهم گذاشت و در جاهایی که این قانون در خصوص دانش آموزان اجرا نمی شود، از اهرم نظارتی مجلس پیگیری خواهیم کرد تا ان شاالله حق دانش آموزان استثنایی عزیزمان ضایع نشود."
 دکتر منادی در پایان بیان داشتند: اگر به بچه های استثنایی توجه نداشته باشیم خود ما آسیب میبینیم. اگر حاکمیت از این چنین افراد مظلومی غافل شود قطعا آسیب خواهد دید و هزینه های بیشتری پرداخت خواهد کرد.
ما فقط نباید با نگاه به داشته های خود شکر گزار خدا باشیم بلکه با نگاه به افرادی که از برخی از نعمات محروم هستند بیشتر شاکر شویم و باید به این افراد نگاه ویژه ای داشته باشیم.
  • گروه خبری : اسلایدر,اخبار ,اخبار ریاست
  • کد خبر : 6416
کلمات کلیدی
آزاده نیاز

آزاده نیاز

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید