• انتشار: 1400/09/11 - 10:58
  • تعداد بازدید: 2241
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
دکتر حسینی در دیدار با استاندار قزوین خواستار شد؛

تامین زمین یک مدرسه و بخشی از هزینه ایاب و ذهاب دانش آموزان استثنایی و اعتبار طرح هدایت توسط استانداری

معاون وزیر و رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی در سفر به استان قزوین و در دیدار با اعلایی استاندار این استان خواستار تامین زمین جهت ساخت یک مدرسه استثنایی و نیمی از هزینه ایاب و ذهاب دانش آموزان استثنایی استان قزوین و بخشی از اعتبار طرح هدایت توسط استانداری شد.

5458.mp3 تامین زمین یک مدرسه و بخشی از هزینه ایاب و ذهاب دانش آموزان استثنایی و اعتبار طرح هدایت توسط استانداری

به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل سازمان آموزش و پرورش استثنایی؛ دکتر سید جواد حسینی در این دیدار  گفت: سازمان آموزش و پرورش از افتخارات نظام جمهوری اسلامی ایران در سال ۱۳۷۰ با مصوبه مجلس شورای اسلامی است که از آن زمان تاکنون ۱۸ برابر پوشش تحصیلی افزایش یافته است.
 ‏ ‏حسینی با بیان اینکه ۱۵۰ هزار دانش آموز با نیازهای ویژه در بیش از ۱۷۰۰ مدرسه خاص و ۲۰ هزار مدرسه پذیرا در حال تحصیل هستند گفت: این سازمان علاوه بر خدمات آموزشی و پرورشی، خدمات توان بخشی نیز  به ۷ طیف از دانش آموزان با نیازهای ویژه ارائه می ‏دهد.
جانشین وزیر در طرح هدایت با بیان اینکه زیست بوم کرونا آموزش و پرورش را به سمت آموزش های مجازی سوق داد، گفت: حدود ۳۰‌ درصد دانش آموزان به شبکه ارتباطی یا وسایل هوشمند جهت اتصال به شبکه شاد دسترسی ندارند و تاکنون با مشارکت خیرین ۳۶۱ هزار  تبلت و گوشی هوشمند به دانش آموزان کم برخوردار اهدا شده است.
وی افزود: در سال جاری بیش از ۴ میلیارد  تومان اعتبار برای تامین این تجهیزات به استان قزوین اختصاص خواهد یافت و امید است بقیه اعتبار مورد نیاز  از طریق منابع درون استانی  تامین شود.
معاون وزیر در ادامه گفت: بر اساس آمایش سرزمینی ۲۱۰ مدرسه استثنایی برای رسیدن به استاندارد فضای آموزشی در کشور مورد نیاز است که ۴ مدرسه از این تعداد باید در استان قزوین احداث شود.
وی افزود: دو مدرسه از این تعداد در حال ساخت است، یک مدرسه نیز به زودی کلنگ زنی خواهد شد و در صورت تامین زمین توسط استانداری،  یک مدرسه  دیگر مورد نیاز استان قزوین نیز با همت خیرین و اعتبارات سازمان نوسازی مدارس ساخته خواهد شد.
حسینی با بیان اینکه ایاب و ذهاب دانش آموزان استثنایی یکی از نیازهای اساسی این دانش آموزان است اظهار کرد: نیمی از هزینه ایاب و ذهاب دانش آموزان استثنایی استان قزوین توسط آموزش و پرورش استثنایی تامین می‌شود و تامین بقیه این هزینه نیازمند منابع داخل استانی است.
شایان ذکر است در این دیدار اعلایی استاندار قزوین بر تامین زمین یک مدرسه استثنایی و پیگیری اعتبار مورد نیاز سرویس ایاب و ذهاب دانش آموزان استثنایی و اعتبار تهیه تبلت تاکید کرد.
 

  • گروه خبری : اسلایدر,اخبار استان ها,اخبار ریاست
  • کد خبر : 5458
کلمات کلیدی
مدیر سیستم

مدیر سیستم

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید