• انتشار: 1404/02/21 - 12:59
  • تعداد بازدید: 682
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

دو معلم آموزش و پرورش استثنایی به عنوان‌ معلم نمونه کشوری انتخاب شدند

11340.mp3 دو معلم آموزش و پرورش استثنایی به عنوان‌ معلم نمونه کشوری انتخاب شدند

به گزارش روابط عمومی سازمان آموزش و پرورش استثنایی، سالار قاسمی، معاون وزیر و رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور، از انتخاب دو مدیر و معاون نمونه کشوری از میان کارکنان مدارس دانش آموزان با نیازهای ویژه خبر داد. وی این موفقیت را نقطه عطفی در تقدیر از تلاش های فرهنگیان این حوزه خواند.

قاسمی با اشاره به پایان فرایند انتخاب معلمان نمونه در سطوح شهرستانی، استانی و کشوری اعلام کرد: «در این رقابت ملی، ۲۴ معلم به عنوان نمونه معرفی شدند که از این تعداد، دو نفر از حوزه آموزش و پرورش استثنایی بودند.»

به گفته وی، در مرحله کشوری این انتخاب ها، حمیده صداقت از استان بوشهر با عنوان «مدیر نمونه کشوری» و فریبا نیک اقبالی به عنوان «معاون نمونه کشوری» برگزیده شدند. رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی با تقدیر از عملکرد این دو فرهنگی افزود: «این موفقیت بزرگ را به جامعه فرهیخته فرهنگیان، به ویژه همکاران حوزه استثنایی تبریک میگویم. این انتخاب ها نشان دهنده عزم جدی برای ارتقای کیفیت آموزش در مراکز ویژه دانش آموزان با نیازهای خاص است.»

  • گروه خبری : اسلایدر,اخبار ,اخبار موضوعی,اخبار ریاست
  • کد خبر : 11340
کلمات کلیدی
حسین محمدی

حسین محمدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید