• انتشار: 1403/05/25 - 09:04
  • تعداد بازدید: 428
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
در آیین افتتاحیه دوره توانمندسازی معلمان جدیدالاستخدام استثنایی:

دکتر الماسی معاون وزیر و رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی گفت: یکی از ویژگی‌های معلمان مدارس استثنایی، دلسوزی، عاشقی و شیفتگی آنها نسبت به کارشان است.

به گزارش روابط عمومی سازمان آموزش‌وپرورش استثنایی مراسم افتتاحیه دوره توانمندسازی معلمان جدیدالاستخدام استثنایی در سال ۱۴۰۳ صبح امروز با حضور دکتر رضامراد صحرایی وزیر آموزش و پرورش و دکتر حجت‌الله الماسی معاون وزیر و رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور و معاونان سازمان در اردوگاه شهیدباهنر برگزار شد.

9555.mp3 دکتر الماسی معاون وزیر و رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی گفت: یکی از ویژگی‌های معلمان مدارس استثنایی، دلسوزی، عاشقی و شیفتگی آنها نسبت به کارشان است.
 
 
رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور در این آیین اظهار کرد: پوشیدن ردای مقدس معلمی را بر شما تبریک می گویم شما دو شرافت همزمان کسب کرده‌اید، اول شرافت معلمی دوم شرافت خدمت به فرشتگان زمینی یعنی دانش آموزان با نیازهای ویژه.
 انشالله که حضورتان پرفروغ و پرنور برای نظام تعلیم و تربیت  و این دانش‌آموزان عزیز باشد.
 
دکتر حجت‌الله الماسی ادامه داد: برخی از تصورات درباره این دانش‌آموزان عزیز در جامعه وجود دارد درست نیست، این دانش‌‌آموزان اتفاقا هم توانمند هستند و هم ویژه، شاهد این مدعا کسب مقام های برتر قرآنی توسط دانش آموزان استثنایی در مسابقات دانش آموزان عادی و دهها افتخار دیگر این عزیزان.
 
وی با بیان اینکه یکی از ویژگی‌های معلمان مدارس استثنایی، دلسوزی، عاشقی و شیفتگی آنها نسبت به کارشون است.
 
دکتر الماسی تاکید کرد: این دوره، اولین دوره توانمندسازی است که مقام عالی وزارت در مراسم شروع آن حضور می‌یابد و این اهمیت کار شما را نشان می‌دهد. 
 
رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور با بیان اینکه سال گذشته ۲ هزار نفر و امسال هم حدود ۷۰۰  معلم جوان و با انگیزه وارد سازمان آموزش و پرورش استثنایی شدند و این اتفاق بی سابقه است، تصریح کرد: در صفحه شرایط اختصاصی دفترچه آزمون استخدامی در خصوص ضرورت دوره مهارت آموزی به مدت یکسال در دانشگاه فرهنگیان توضیحات کامل داده شده.
 
وی در ادامه درباره برگزاری دوره‌های توانمندسازی بیان کرد: برگزاری دوره‌ها در سال‌های گذشته فراز و فرودهایی داشته است و معمولا در روزهای پنجشنبه و جمعه و در طول سال تحصیلی برگزار می‌شد. امسال اما به همت و همکاری خوب رئیس دانشگاه فرهنگیان و پیشنهاد سازمان آموزش و پرورش استثنایی توافق شد تا برای همکاران جدید سازمان، این دوره‌ها در این ماه برگزار شود.
 
دکتر الماسی گفت:  از  مجموع ۸۵۰ ساعت کل دوره، مقرر شد ۳۰۰ ساعت به کارورزی در  مدرسه  تحت راهبری یک معلم باتجربه اختصاص داشته باشد و ۴۰۰ ساعت به صورت مجازی همزمان و غیرهمزمان برگزار خواهد شد،  ۱۶۰ ساعت دوره حضوری است که از این تعداد ساعت ، ۴۰ ساعت فشرده به مثابه یک دوره کامل برای ورود به سال تحصیلی‌ برگزار می‌شود.  دوره ای که امروز شروع می شود شما را برای ورود به مدارس استثنایی و کلاس درس در  سال تحصیلی ۱۴۰۳  آماده می کند. 
 
رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی خطاب به معلمان جدید با تاکید بر اینکه مدیر در مدرسه از شما کارآمدی می‌خواهد و اولیا و دانش‌آموزان توقع دارند، اضافه کرد: در این دوره باید فضای کنش متقابلی و تعاملی ایجاد شود. دوره باید کاملا کارگاهی برگزار شود.
 
 ان شاءالله در پایان دوره شاهد باشیم که شما به آستانه شایستگی لازم رسیده باشید و با آمادگی و مهارت وارد کلاس‌های درس شوید. 
 
رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی در پایان از معلمان خواست قدر این دوره بدانند و اظهار داشت: از همه برگزارکنندگان این دوره تشکر می‌کنم و برای همه شما آرزوی موفقیت دارم. 
 
در ادامه این مراسم گروه سرود توان‌یابان شهر تهران به اجرای سرود پرداختند.
  • گروه خبری : اسلایدر,اخبار ,اخبار موضوعی,اخبار ریاست
  • کد خبر : 9555
کلمات کلیدی
حسین محمدی

حسین محمدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید