• انتشار: 1403/05/10 - 15:08
  • تعداد بازدید: 196
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی تاکید کرد: از ظرفیت نشریه تعلیم و تربیت استثنایی برای توانمندسازی نیروی انسانی استفاده شود

حجت الله الماسی معاون وزیر و رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی در جلسه با مسئولین نشریه تعلیم و تربیت استثنایی که در روز چهارشنبه 10 مرداد برگزار شد، به استفاده از محتوای نشریه تعلیم و تربیت استثنایی در جهت توانمندسازی نیروی انسانی تاکید کرد.

9474.mp3 رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی تاکید کرد: از ظرفیت نشریه تعلیم و تربیت استثنایی برای توانمندسازی نیروی انسانی استفاده شود

به گزارش معاونت برنامه‌ریزی آموزشی، پرورشی و تربیت‌بدنی، حجت الله­ الماسی رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی در این جلسه، بیان این که نشریه تعلیم و تربیت استثنایی فرصتی برای برای تغذیه فکری جامعه 23 هزار نفری آموزش و پرورش استثنایی است، گفت: باید تلاش شود مقالات کاربردی در این نشریه منتشر شود تا جامعه گروه هدف ترغیب شوند که آن را مطالعه کنند.

وی با بیان این که می‌توان از ظرفیت نشریه تعلیم وتربیت استثنایی به عنوان منابع دوره‌های ضمن خدمت آموزش و پرورش استثنایی استفاده کرد، گفت: در سال 1390 محتوای مجلات رشد به عنوان منابع دوره ضمن خدمت اعلام شد و استقبال خوبی از این مجلات صورت گرفت.

وی افزود: لازم است در این زمینه اقداماتی صورت گیرد و بخشی از توانمند سازی نیروی انسانی از این طریق انجام شود.

الماسی در ادامه با تاکید بر تنوع موضوعات مقالات نشریه تعلیم و تربیت استثنایی گفت: با توجه به تعداد بالای مقالات در حوزه اختلال طیف اتیسم می‌توان ویژه‌نامه‌ای در خصوص اختلال طیف اتیسم منتشر کرد و برای تولید محتوا در سایر موضوعات از ظرفیت دانشگاهیان و استان‌ها استفاده کرد.

وی در پایان خواستار به کارگیری دانشگاهیان و افراد توانمند در هیئت تحریریه نشریه تعلیم و تربیت استثنایی درجهت افزایش کیفیت علمی مقالات شد.

در ادامه این جلسه اسماعیل برقی معاون سازمان و مدیر داخلی نشریه تعلیم و تربیت استثنایی ضمن ارایه گزارشی از تاریخچه، اهداف و اقدامات انجام شده، فرآیند بررسی مقالات، با بیان اینکه تا کنون 180 شماره نشریه  چاپ شده است، گفت: در 4 سال گذشته 604 مقاله در سامانه نشریه تعلیم و تربیت استثنایی ثبت شده است که از این تعداد 146 مقاله منتشر شده است.

معاون سازمان گفت: بیشترین تعداد مقالات ثبت شده در چهار سال گذشته مربوط به سال 1402 است که 142 مقاله ثبت شده و از این تعداد 46 مقاله پذیرفته شده است.

وی در پایان افزود: نشریه تعلیم و تربیت استثنایی به صورت دوماه نامه منتشر می‌شود و مقالات آن در پایگاه استنادی جهان اسلام، مرجع مجلات علمی و تخصصی ایران (مگ ایران) و بانک مقالات علوم اسلامی و انسانی (نورمگز) نمایه می شود و مورد استقبال مخاطبان است.

  • گروه خبری : اسلایدر,اخبار ,اخبار موضوعی,اخبار ریاست
  • کد خبر : 9474
کلمات کلیدی
حسین محمدی

حسین محمدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید