• انتشار: 1402/05/21 - 08:01
  • تعداد بازدید: 129
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

کسب سکوی قهرمانی رشته دوبل انفرادی گویرانی دانش آموزان دختر استان مرکزی

دانش آموزان دختر استان مرکزی در رشته دوبل انفرادی گویرانی در بیست و سومین دوره مسابقات ورزشی کشور که به میزبانی استان فارس برگزار شد، در سکوی قهرمانی ایستادند.

7429.mp3 کسب سکوی قهرمانی رشته دوبل انفرادی گویرانی دانش آموزان دختر استان مرکزی

به گزارش روابط عمومی اداره آموزش و پرورش استثنایی استان مرکزی، دانش آموزان دختر استان در رشته دوبل انفرادی گویرانی در بیست و سومین دوره مسابقات ورزشی کشور که به میزبانی استان فارس برگزار گردید، رتبه اول را از آن خود کردند.

در این مسابقات که به مدت 4روز در شهر شیراز برگزار گردید، دانش آموزان دختر با نیازهای ویژه از سراسر کشور در رشته های دو و میدانی و گویرانی به رقابت پرداختند و در پایان مسابقه دختران اعزامی استان موفق به کسب رتبه اول در رشته دوبل انفرادی گویرانی گردیدند.

"خسرونیا" رئیس اداره آموزش وپرورش استثنایی استان کسب این موفقیت ارزشمند را به دانش آموزان با نیازهای ویژه و همکاران ساعی آموزش و پرورش استثنایی استان تبریک و تهنیت گفت

  • گروه خبری : مرکزی
  • کد خبر : 7429
کلمات کلیدی
روابط عمومی مرکزی

روابط عمومی مرکزی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید