• انتشار: 1404/01/21 - 07:15
  • تعداد بازدید: 240
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

برگزاری محفل انس با قرآن در مدرسه استثنایی کوشش اسکو

11030.mp3 برگزاری محفل انس با قرآن در مدرسه استثنایی کوشش اسکو

به گزارش روابط عمومی اداره آموزش و پرورش استثنایی آذربایجان شرقی،محفل نورانی انس با قرآن کریم با حضور دانش‌آموزان، معلمان و جمعی از اولیای گرامی در مدرسه استثنایی کوشش شهرستان اسکو برگزار شد.

در این مراسم معنوی، دانش‌آموزان توانمند مدرسه با شور و اشتیاق به تلاوت آیاتی از جزء سی‌ام قرآن کریم پرداختند و بخشی از فرآیند حفظ این آیات را به‌صورت زنده اجرا کردند. اجرای این بخش توسط دانش‌آموزان نه تنها نشان‌دهنده تلاش و پشتکار آنان در مسیر یادگیری قرآن بود، بلکه تأثیری عمیق بر روح و جان حاضران گذاشت.

در ادامه این برنامه، از برگزیدگان پویش تلاوت سوره مبارکه توحید که با هدف ترویج فرهنگ انس با قرآن در میان دانش‌آموزان برگزار شده بود، با اهدای لوح تقدیر و هدایایی تجلیل به‌عمل آمد. این پویش با استقبال خوبی از سوی دانش‌آموزان مواجه شد و نقش مؤثری در تقویت انگیزه آن‌ها برای قرائت و حفظ قرآن داشت.

اجرای سرودهای مذهبی، قرائت دسته‌جمعی برخی از سوره‌های قرآن و صحبت‌های الهام‌بخش مسئولان مدرسه از دیگر بخش‌های این برنامه بود که در فضایی صمیمی و معنوی برگزار شد.

برگزاری چنین محافلی، زمینه‌ساز پرورش روحیه دینی، ارتقای توانمندی‌های قرآنی و افزایش اعتمادبه‌نفس در دانش‌آموزان دارای نیازهای ویژه است. مسئولان مدرسه ابراز امیدواری کردند که با تداوم چنین برنامه‌هایی، گام‌های مؤثرتری در مسیر تربیت دینی و اخلاقی نسل آینده برداشته شود .

  • گروه خبری : اخبار ,اخبار استان ها,آذربایجان شرقی
  • کد خبر : 11030
کلمات کلیدی
روابط عمومی  آذربایجان شرقی

روابط عمومی آذربایجان شرقی

تصاویر