• انتشار: 1404/06/20 - 00:08
  • تعداد بازدید: 111
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
مدرسه ای به رنگ مهربانی

فضایی که حالمان را رنگ کرد، وقتی دیوارهای مدرسه با دستان دانش آموزان نفس کشید.

زیبا سازی فضای مدرسه توسط دانش آموزانی که مدرسه را ، تنها مکانی برای آموختن درس‌های کتاب نمی دانند؛ بلکه کارگاهی برای زندگی و تجربه‌ای از همکاری، خلاقیت و ساختن می دانند. این بار، در مدرسه اندیشه البرز، این تجربه به زیباترین شکل ممکن رقم خورد.

12150.mp3 فضایی که حالمان را رنگ کرد، وقتی دیوارهای مدرسه با دستان دانش آموزان نفس کشید.
به گزارش روابط عمومی اداره آموزش و پرورش استثنایی استان قزوین؛ دانش آموزان آموزشگاه اندیشه البرز با همت و معلم خیراندیش و پرتلاش، خانم سکینه شعبانی ازدینی، و همراهی پرشور دانش‌آموزان، پروژه‌ی رنگ‌آمیزی و زیباسازی سالن و فضای داخلی مدرسه به انجام رسید. این اقدام نه تنها به ظاهر مدرسه جلوه‌ای تازه و نشاط‌انگیز بخشید، بلکه روحیه‌ی همکاری و مسئولیت‌پذیری را در وجود تک‌تک دانش‌آموزان نهادینه کرد.
 
هر دیوار که رنگ می‌خورد، تنها یک سطح نبود؛ بلکه بوم هنری بود برای بیان ایده‌ها و نگاه زیبای کودکان و نوجوانانی که می‌خواهند محیط یادگیریشان را خودشان بسازند. از نقش‌های شاد و کودکانه تا طرح‌های الهام‌بخش و پیام‌دار، همه و همه نشان از ذوق و اشتیاقی داشت که با راهبری خانم شعبانی متبلور شد.
 
این حرکت نمادین، تنها یک فعالیت عمرانی نبود؛ بلکه درس عملی مهربانی، کار گروهی و عشق به محیط آموزشی بود. مدرسه‌ای که با دستان خود دانش‌آموزانش زیبا می‌شود، برای همیشه در خاطرشان خواهد ماند و احترام به فضاهای عمومی را به آنان می‌آموزد.
 
بر خود فرض می‌دانیم از زحمات بی‌شائبه‌ی خانم شعبانی و انرژی بی‌کران دانش‌آموزان مدرسه اندیشه البرز سپاسگزاری کنیم. این نشان می‌دهد که آموزش فقط در چهارچوب کتاب‌ها نیست، بلکه در عمل و زندگی جریان دارد.
امید است این اقدام زیبا، الگویی برای سایر مدارس شود تا با مشارکت دادن دانش‌آموزان در ساختن فضای آموزشی، قدمی بلند در راستای پرورش نسلی مسئولیت‌پذیر و خلاق بردارند.
 
  • گروه خبری : اخبار استان ها,قزوین
  • کد خبر : 12150
کلمات کلیدی
روابط عمومی  قزوین

روابط عمومی قزوین

تصاویر