• انتشار: 1403/11/27 - 12:12
  • تعداد بازدید: 82
  • زمان مطالعه : 4 دقیقه
با حضور معاون وزیر و رییس سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور؛

مرکز جامع سنجش، آموزش، توان بخشی و مداخله بهنگام رشدی و تربیتی زنده یاد دادگر در شهرستان قوچان افتتاح شد

با حضور سالار قاسمی معاون وزیر و رییس سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور، جواد روحانی رییس آموزش و پرورش استثنایی خراسان رضوی ، نماینده مردم قوچان وفاروج در مجلس شورای اسلامی و جمعی دیگر از مسئولین استانی و شهرستانی، مرکز جامع سنجش، آموزش، توان بخشی و مداخله بهنگام رشدی و تربیتی زنده یاد دادگر در شهرستان قوچان افتتاح شد با حضور سالار قاسمی معاون وزیر و رییس سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور، جواد روحانی رییس آموزش و پرورش استثنایی خراسان رضوی ، نماینده مردم قوچان وفاروج در مجلس شورای اسلامی و جمعی دیگر از مسئولین استانی و شهرستانی، مرکز جامع سنجش، آموزش، توان بخشی و مداخله بهنگام رشدی و تربیتی زنده یاد دادگر در شهرستان قوچان افتتاح شد

10721.mp3 مرکز جامع سنجش، آموزش، توان بخشی و مداخله بهنگام رشدی و تربیتی زنده یاد دادگر در شهرستان قوچان افتتاح شد
 
 
به گزارش روابط عمومی آموزش و پرورش استثنایی خراسان رضوی، سالار قاسمی معاون وزیر و رییس سازمان آموزش و پرورش استثنایی در آیین افتتاح مرکز جامع سنجش، آموزش، توان بخشی و مداخله بهنگام رشدی و تربیتی زنده یاد دادگر در شهرستان  قوچان گفت: انجمن خیرین برای حمایت از دانش‌آموزان استثنایی با هدف تأمین منابع و حمایت‌های اجتماعی و مالی از دانش‌آموزان با نیازهای خاص تأسیس خواهد شد.
 
وی افزود : هیئت مؤسس این انجمن شکل گرفته و به زودی مجمع عمومی و هیئت امنا نیز تشکیل خواهد شد. امیدواریم این طرح در آینده‌ای نزدیک عملیاتی شود و آثار مثبت آن بر زندگی این دانش‌آموزان نمایان شود.
 
 وی بیان کرد:  بسیاری از موارد حتی دولت و خیرین نیز توانایی تأمین منابع کافی برای پروژه‌های بزرگ در این حوزه را ندارند؛ اما باید تلاش کنیم تا مشکلات این دانش‌آموزان حل شود و به آن‌ها فرصت‌های آموزشی بهتر و باکیفیت‌تری بدهیم. قاسمی گفت: در نظر داریم برنامه‌های خاصی برای آموزش معلمان و بهبود تجهیزات آموزشی در مدارس استثنایی اجرا کنیم تا دانش‌آموزان این مدارس بتوانند به بهترین نحو از آموزش برخوردار شوند.
 
معاون وزیر افزود: در زمینه تجهیزات، به ویژه در هنرستان‌ها و مدارس فنی حرفه‌ای، برنامه‌هایی در دست اجرا داریم تا دانش‌آموزان توانمندتر شده و بتوانند مهارت‌های شغلی کسب کنند. این امر به آن‌ها کمک خواهد کرد تا در جامعه احساس استقلال و اعتماد به نفس بیشتری داشته باشند.
 
وی گفت: :با همکاری نمایندگان مجلس و مسئولین در تلاش برای تخصیص اعتبارات ویژه جهت بهبود وضعیت این مدارس در جهت رفع مشکلات ساختاری مدارس استثنایی  و فراهم کردن امکانات ضروری، همچون آسانسورها، برای دسترسی بهتر دانش‌آموزان معلول هستیم.
 
وی با بیان اینکه به دنبال تحولی بزرگ در سیستم آموزشی هستیم گفت: در برنامه پنج‌ ساله‌ای که تدوین کرده‌ایم، توسعه مدارس اتیسم را به‌عنوان یکی از اولویت‌های مهم در نظر گرفته‌ایم. همچنین برای دانش‌آموزان با نیازهای ویژه، مهارت‌آموزی و آموزش‌های حرفه‌ای بیش از پیش مورد توجه قرار خواهد گرفت و هنرستان‌های ویژه‌ای برای این دانش‌آموزان ایجاد خواهد شد تا مهارت‌های شغلی را به دست آورند و در آینده مستقل‌تر زندگی کنند.
 
رییس سازمان استثنایی گفت: در یک مصوبه جدید، سه دستگاه خودروی ویژه برای استان‌های مختلف در نظر گرفته شده است و قوچان نیز در اولویت دریافت این امکانات قرار دارد.
وی افزود: اگر بتوانیم قبل از دو سالگی مشکلات کودکان را شناسایی کنیم، خواهیم توانست از بسیاری چالش‌های آینده جلوگیری کنیم. برای این منظور، مراکز جامع سنجش و تشخیص را توسعه خواهیم داد تا خدمات بهتری به دانش‌آموزان ارائه شود. در ادامه جواد روحانی، رییس آموزش استثنایی خراسان رضوی گفت: شهرستان قوچان در حال حاضر دارای ۳۵۰ دانش‌آموز با نیازهای ویژه دارد و در سه مرکز فعال این شهرستان، دانش‌آموزان با نیازهای ویژه از جمله ذهنی، جسمی - حرکتی، شنوایی، آسیب‌دیدگی بینایی و اتیسم تحصیل می‌کنند.

وی افزود: با افتتاح مرکز جامع سنجش و توان‌بخشی، ارزیابی دقیق‌تر و خدمات درمانی و آموزشی بهتری برای این دانش‌آموزان فراهم خواهد شد.

روحانی تصریح کرد: سال گذشته برای دانش‌آموزانی که مجبور به تحصیل در مدارس شبانه‌روزی مشهد بودند، امکان ادامه تحصیل در قوچان فراهم شد. همچنین کارگاه‌های مهارتی از جمله کارگاه مصنوعات سنگی و رشته‌های کاردانش خاص برای دانش‌آموزان با نیازهای ویژه ایجاد شده است که گام مهمی در مسیر خودکفایی آن‌ها به شمار می‌رود.
جواد روحانی، رییس آموزش استثنایی خراسان رضوی در آیین افتتاح مرکز جامع سنجش، آموزش، توان بخشی و مداخله بهنگام رشدی و تربیتی زنده یاد دادگر در شهرستان قوچان:

:small_blue_diamond:شهرستان قوچان در حال حاضر دارای ۳۵۰ دانش‌آموز با نیازهای ویژه دارد و در سه مرکز فعال این شهرستان، دانش‌آموزان با نیازهای ویژه از جمله ذهنی، جسمی - حرکتی، شنوایی، آسیب‌دیدگی بینایی و اتیسم تحصیل می‌کنند.

:small_blue_diamond:با افتتاح مرکز جامع سنجش و توان‌بخشی، ارزیابی دقیق‌تر و خدمات درمانی و آموزشی بهتری برای این دانش‌آموزان فراهم خواهد شد.

:small_blue_diamond:سال گذشته برای دانش‌آموزانی که مجبور به تحصیل در مدارس شبانه‌روزی مشهد بودند، امکان ادامه تحصیل در قوچان فراهم شد. همچنین کارگاه‌های مهارتی از جمله کارگاه مصنوعات سنگی و رشته‌های کاردانش خاص برای دانش‌آموزان با نیازهای ویژه ایجاد شده است که گام مهمی در مسیر خودکفایی آن‌ها به شمار می‌رود.
  • گروه خبری : اسلایدر,اخبار ,اخبار ریاست,خراسان رضوی
  • کد خبر : 10721
کلمات کلیدی
روابط عمومی  خراسان رضوی

روابط عمومی خراسان رضوی

تصاویر