.
آموزشگاه استثنایی خیرساز شهیدان زنده دل در خراسان شمالي افتتاح شد
به مناسبت ايام مبارك دهه فجر انقلاب اسلامي ، مراسم افتتاحيه آموزشگاه استثنایی خیرساز شهیدان زنده دل بجنورد خراسان شمالي با حضور مسئولان استاني و منطقه اي برگزار شد.

765.mp3
آموزشگاه استثنایی خیرساز شهیدان زنده دل در خراسان شمالي افتتاح شد
به گزارش روابط عمومي و امور بين الملل سازمان آموزش و پرورش استثنايي كشور، آیین افتتاحیه آموزشگاه چهار کلاسه استثنایی خیرساز شهیدان زنده دل بجنورد با حضور آیت الله یعقوبی امام جمعه شهرستان بجنورد و نماینده ولی فقیه در استان خراسان شمالی، براتعلي حاتمي مدیرکل آموزش و پرورش، مدیرکل نوسازی و تجهیز مدارس استان و ديگر مسئولان برگزار شد.
اين آموزشگاه با مساحتی بالغ بر 400 متر مربع و تامین اعتبار 100 درصد توسط خیرین افتتاح شد.
علی متقیان رئيس اداره آموزش و پرورش استثنايي خراسان شمالي درابتدای مراسم با اشاره به آیه 46 سوره حج و تبريك ايام الله دهه مبارك فجر گفت:سال تحصیلی 97-1396 که با مهر حسینی شروع شد، سال پر خیر و برکتی برای دانش آموزان با نیازهای ویژه بود ؛ چرا که در فجر فاطمی به برکت نام معصومین شاهد افتتاح اولین مدرسه خیرساز ویژه دانش آموزان استثنایی هستیم و این کار خیر شروع مبارکی است که انشالله ادامه یابد و شاهد فعالیت خیرین در عرصه تعلیم تربیت استثنایی باشیم.
وی گفت: افتخار می کنیم به اینکه دانش آموزان ما در مدرسه ای تحصیل خواهند کرد که خشت خشت آن با نیت خالص و با نام شهیدان انقلاب چیده شده است این افتخار و عبادتی است که نصیب هر کس نمی شود. مخصوصا اگر در آن مدرسه دانش آموزانی باشند که به خدا نزدیکترند.
متقيان ادامه داد: کودکان پاکی که بهشتیان روی زمین هستند.این کار و اندیشه بزرگ انشالله باقیات و صالحاتی خواهد بود برای خانواده بزرگ قربانزاده و زنده دل تا خشت به خشت آن ثنا گویی این حرکت زیبا و انسان دوستانه باشد