با حضور مدیرکل آموزش و پرورش استان همدان صورت گرفت؛
اهدای 270 دستگاه تبلت به دانش آموزان با نیازهای ویژه استان همدان
با حضور مدیرکل آموزش و پرورش استان همدان ۲۷۰ دستگاه تبلت در قالب طرح هدایت بین دانش آموزان با نیازهای ویژه استان همدان توزیع شد.
سرایداری که عاقبت خیر مدرسه ساز شد
رضا داوری یکی از خیرین نیک اندیش است که پس انداز سال ها تلاش خود و همسرش را برای مدرسه سازی هزینه کرد تا نام نیکی از او و خانواده اش به یادگار بماند.
بیش از 240 خانه بهداشت به یاری اجرای مطلوب برنامه سنجش سلامت جسمانی و آمادگی تحصیلی نوآموزان بدو ورود به دبستان کرمان می آیند
در نشست رئیس اداره آموزش و پرورش استثنایی استان کرمان و معاونین بهداشتی و اجرایی دانشگاه علوم پزشکی جیرفت : بیش از 240 خانه بهداشت به یاری اجرای مطلوب برنامه سنجش سلامت جسمانی و آمادگی تحصیلی نوآموزان بدو ورود به دبستان کرمان می آیند.
کارگاه توجیهی مراقبین سلامت پایگاه های سنجش سلامت جسمانی و آمادگی تحصیلی زنجان
کارگاه توجیهی مراقبین سلامت پایگاه های سنجش سلامت جسمانی و آمادگی تحصیلی زنجان با حضور کارشناس اداره بهداشت در مدرسه پویای ابهر برگزار شد.
رئیس آموزش وپرورش استثنایی اردبیل خبرداد :
برگزاری کارگاه آموزشی آزمایندگان تخصصی هوش سنجش سلامت نوآموزان بدو ورود به دبستان
کارگاه آموزشی و توجیهی آزمایندگان تخصصی هوش سنجش سلامت نوآموزان بدو ورود به دبستان آموزش و پرورش استثنایی اردبیل برگزار گردید.
برگزاری اولین جلسه ستاد سنجش نوآموزان بدو ورود به دبستان و پیش دبستان 1400 شهرستانهای استان تهران
اولین جلسه ستاد هماهنگی سنجش نوآموزان بدو ورود به دبستان آموزش و پرورش شهرستانهای استان تهران برگزار شد.
دیدار نماینده شهر زاهدان با رئیس آموزش و پرورش استثنایی سیستان و بلوچستان و جمعی از نمایندگان دانش آموزان و دانشجویان آسیب دیده بینایی
دراین دیدار مسائل و مشکلات و چالش های گروه آسیب دیده بینایی در حضور آقای دکتر مالکی نماینده محترم شهر زاهدان، ریاست آموزش و پرورش استثنایی سیستان و بلوچستان، معاونین ادارات بهزیستی و ورزش جوانان مطرح و مورد بررسی قرار گرفت.
سنجش سلامت جسمانی و آمادگی تحصیلی نو آموزان بدو ورود به دبستان لرستانی اول تیرماه ۱۴۰۰ آغاز می شود
رئیس آموزش و پرورش استثنایی لرستان از سنجش سلامت جسمانی و آمادگی تحصیلی نوآموزان بدو ورود به دبستان از اول تیرماه ۱۴۰۰ در پایگاه های استان خبر داد.
رئیس اداره آموزش و پرورش استثنایی البرز خبر داد:
برگزاری نشست هماهنگی سنجشسلامت جسمانی و آمادگی تحصیلی نوآموزان بدو ورود به دبستان
جلسه ستاد هماهنگی برنامه سنجش سلامت جسمانی و آمادگی تحصیلی نوآموزان بدو ورود به دبستان و پیشدبستان سال تحصیلی 1400 با حضور معاونان اداره کل، رئیس اداره آموزش و پرورش استثنایی و نمایندگان دانشگاه علومپزشکی در اداره کل آموزش و پرورش استان البرز برگزار شد.
عوامل اجرایی طرح سنجش، واکسینه خواهند شد
جلسه ستادی اجرای برنامه سنجش سلامت جسمانی و آمادگی تحصیلی نوآموزان آذربایجانشرقی با حضور دبیر شورایعالی آموزش و پرورش کشور و مدیرکل آموزش و پرورش استان درمحل تالار معلم تبریز برگزار شد.