• انتشار: 1397/09/12 - 10:02
  • تعداد بازدید: 232
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
معاون سازمان آموزش و پرورش استثنايي:

باید مرزکشی بین افراد سالم و معلول برداشته شود

معاون تشخیص، پیشگیری، پرورشی و تربیت بدنی سازمان آموزش و پرورش استثنايي گفت: باید مرزکشی بین افراد سالم و معلول برداشته شود.

1371.mp3 باید مرزکشی بین افراد سالم و معلول برداشته شود

به گزارش روابط عمومي سازمان آموزش و پرورش استثنايي كشور، مراسم ویژه روز جهانی معلولین در استان همدان با حضور محمدحسن عظیم عراقی، معاون تشخیص، پیشگیری، پرورشی و تربیت بدنی سازمان آموزش و پرورش استثنايي، پورداوود،مدیرکل آموزش و پرورش استان و سایر مسئولین استانی  برگزار شد.


در اين مراسم عظیم‌عراقی با بیان این که یکی از دلایل برگزاری این گونه همایش ها نمایش توانمندی معلولان است، اظهار کرد: نباید معلولیت را مشکل فردی بدانیم.


وی با بیان این که ما باید شرایط مطلوب را برای افراد معلول فراهم کنیم، افزود: مناسب‌سازی معابر شهری و آموزشی از مواردی است که باید برای معلولان در نظر گرفته شود.


 عظیم‌عراقی با اشاره به اهمیت عدالت آموزشی در مدارس، گفت: باید دیوارکشی و مرزکشی را بین افراد سالم و معلول برداریم.ما در کشوری زندگی می‌کنیم که افراد با نیازهای ویژه وجود دارند و لازم است که این افراد در مدرسه با افراد عادی در کنار یکدیگر باشند.


وی با بیان این که در کشور 80 هزار دانش‌آموز در مدارس استثنایی و حدود 70 هزار نفر در مدارس عادی به صورت تلفیقی تحصیل می‌کنند، خاطرنشان کرد: در مجموع 150 هزار دانش‌آموز استثنایی در حال تحصیل هستند.

  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 1371
کلمات کلیدی