• انتشار: 1398/08/22 - 12:08
  • تعداد بازدید: 259
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

بررسی برنامه ها و فعالیت های معاونت تشخیص، پیشگیری، پرورشی و تربیت بدنی

نشست ریاست محترم سازمان با معاون تشخیص، پیشگیری، پرورشی و تربیت بدنی، مدیران و کارشناسان زیر مجموعه بمنظور بررسی برنامه ها و فعالیت های هر واحد.

2159.mp3 بررسی برنامه ها و فعالیت های معاونت تشخیص، پیشگیری، پرورشی و تربیت بدنی
00:00
00:00
دانلود


در این نشست گزارش برخی از برنامه ها و فعالیت های مدیریت پرورشی و تربیت بدنی از جمله: بازنگری، تدوین و آماده سازی محتوای احکام شرعی دانش آموزان با نیازهای ویژه با همکاری حوزه علمیه قم، کیفیت بخشی فعالیت های فرهنگی و هنری دانش آموزان، آماده سازی کتاب در مسیر شکوفایی به خط بریل برای دانش آموزان آسیب دیده بینایی، بازنگری رشته های ورزشی براساس نوع معلولیت و بر اساس درس تربیت بدنی مدارس، اجرای تست آمادگی سلامت جسمانی و توانمندسازی کارکنان و تربیت مربی در رشته های گلبال و بوچیا، توسط مدیر پرورشی و تربیت بدنی به اختصار تبیین گردید.


در ادامه دکتر حسینی نسبت به اجرای عناوین ذیل تأکید نمودند:


- برنامه ها بصورت کیفی گسترش یابد و با کمک معاونت پرورشی و فرهنگی به شکل جدی دنبال شود.


- در گسترش تربیت دینی، اجتماعی، اخلاقی و ... از ابزار هنر استفاده و برای علاقمند کردن دانش آموزان، توانمندسازی و رسیدن به سلامت  جسمی از مدرسان کارآمد و توانمند استفاده شود.


- از هنرمندان در زمینه آموزش هنر دعوت شود تا بتوانیم در این حوزه فعالیت کنیم و توانمند شویم.


- تثبیت و تعمیق ارزش ها با اصلاح روش ها.


- کمبود نیروی انسانی از طریق پردیس حل شود.


- بروز رسانی و رفع کمبود محتوا.


- عدم تعمیم نرم مدارس عادی در مدارس استثنایی


- مناسب سازی و بروز رسانی تجهیزات


- تولید برنامه های مؤثر و اثربخش برای ایجاد امید و نشاط در بین دانش آموزان


 

  • گروه خبری :
  • کد خبر : 2159
کلمات کلیدی