• انتشار: 1403/12/28 - 12:28
  • تعداد بازدید: 27
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

برگزاری محفل انس با قرآن همزمان با ماه مبارک رمضان در مدارس استثنایی استان هرمزگان

همزمان با ماه مبارک رمضان محفل انس با قرآن در مدارس استثنایی استان هرمزگان با هدف تقویت ارتباط دانش آموزان با قرآن کریم و بهره برداری از فضیلت های این ماه برگزار شد.

10926.mp3 برگزاری محفل انس با قرآن همزمان با ماه مبارک رمضان در مدارس استثنایی استان هرمزگان

برگزاری محفل انس با قرآن در مدارس استثنایی استان هرمزگان

به گزارش روابط عمومی اداره آموزش و پرورش استثنایی استان هرمزگان، در ماه مبارک رمضان، محفل انس با قرآن در مدارس استثنایی این استان برگزار شد.
مجید رجبی، رئیس اداره آموزش و پرورش استثنایی استان هرمزگان، هدف از برگزاری این محفل معنوی را تقویت ارتباط دانش‌آموزان با قرآن کریم و بهره‌برداری از فضیلت‌های این ماه مبارک عنوان کرد.
وی افزود : حضور در این محفل‌ها باعث ایجاد فضای معنوی و شاداب در بین دانش‌آموزان و معلمان شد و ضمن تقویت پیوند آن‌ها با معارف دینی، به ارتقای سطح معنوی جامعه مدرسه‌ای نیز کمک می کند.
این محفل در تعدادی از مدارس استثنایی استان که با هدف هم خوانی سوره های کوچک قرآن ، قرائت صحیح نماز ، برگزاری نماز جماعت و آشنایی با قرآن کریم برگزار و با استقبال پرشور دانش‌آموزان و فرهنگیان مواجه گردید.

  • گروه خبری : اخبار ,اخبار استان ها,هرمزگان
  • کد خبر : 10926
کلمات کلیدی
روابط عمومی هرمزگان

روابط عمومی هرمزگان