• انتشار: 1403/12/20 - 12:11
  • تعداد بازدید: 244
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه

دکتر قاسمی در آیین تکریم و معارفه مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی: همگرایی و تعامل، ضرورت مدیران در مسیر تحول آموزش و پرورش

دکتر قاسمی در آیین تکریم و معارفه مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی: همگرایی و تعامل، به عنوان پایه‌های اساسی تحول در نظام آموزش و پرورش، نقشی کلیدی در پیشبرد اهداف توسعه‌ای این حوزه دارند. دکتر سالار قاسمی در سخنان خود تأکید کرد که مدیران باید با ایجاد فضای همدلی و تعامل، زمینه‌ای برای مشارکت گسترده تمامی ذی‌نفعان در فرآیند برنامه‌ریزی و تصمیم‌گیری فراهم کنند. وی تصریح کرد که بدون تعامل سازنده و همگرایی بین افراد و نهادهای مرتبط، تحول پایدار و اثربخش در آموزش و پرورش امکان‌پذیر نخواهد بود و دستیابی به عدالت آموزشی و ارتقای کیفیت نیازمند تلاش جمعی و نگاه بلندمدت است.

10874.mp3 دکتر قاسمی در آیین تکریم و معارفه مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی: همگرایی و تعامل، ضرورت مدیران در مسیر تحول آموزش و پرورش

به گزارش روابط عمومی سازمان آموزش و پرورش استثنایی، سالار قاسمی در آیین تکریم و معارفه مدیر کل آموزش و پرورش خراسان رضوی که صبح امروز در فرهنگسرای آریو مصلی نژاد مشهد برگزار شد، مردم را سرمایه اجتماعی برشمرد و اظهار کرد: مدیر موفق کسی است که اعتماد و احترام مردم را برانگیزد. 

وی با بیان اینکه آموزش و پرورش خراسان رضوی در کشور تراز بوده و است، افزود: 

همانطور که شهید رجایی معیاری برای دولت خدمت گذار است، آموزش و پرورش خراسان رضوی نیز معیاری برای حوزه تعلیم و تربیت است.

معاون وزیر و رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور با اشاره به توجه ویژه رئیس جمهور به حوزه آموزش و پرورش و وفاق ملی صورت گرفته، گفت: اکنون که در کل کشور تمام توجهات به سمت آموزش و پرورش است باید با برنامه پیش رفت و کار کرد.

قاسمی تصریح کرد: اگر به دنبال اقتدار در جامعه هستیم و نظام سیاسی ما مستقل و توسعه یافته باشد این توسعه یافتگی باید در آموزش و پرورش صورت گیرد.

وی گفت: اقتدار با علم است و هر جا آموزش و پرورش اقتدار داشته باشد، سایر دستگاه‌ها نیز اقتدار خواهند داشت.

معاون وزیر و رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور با طرح این سوال که چگونه می توان توسعه یافتگی را در جامعه داشت؟ اظهار کرد: باید بدانیم تغییرات برای این است که یک گام به جلو برویم. آموزش و پرورش راهبر و راهنمای جامعه است بر همین اساس توسعه باید از آن شروع شود. 

قاسمی تاکید کرد: عدالت آموزشی، محرومیت‌زدایی، ارتقای کیفیت آموزشی و نگاه بلندمدت در حوزه آموزش و پرورش، از عوامل دستیابی به تعالی، توسعه و موفقیت است که تنها از طریق تحول محقق می‌شود.

وی عنوان کرد: تحول بدون تیم و تفکر امکان‌پذیر نیست. باید با تفکر و برنامه‌ریزی پیش رفت. پیش‌نیاز تحول، داشتن برنامه، مهارت و دیدگاه روشن است و باید همه را به مشارکت دعوت کرد.

معاون وزیر و رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور بیان کرد: ما باید در چارچوب برنامه‌های دولت عمل کنیم و کارها را بر اساس سفارش این و آن پیش نبریم. 

قاسمی بحران عدالت، کیفیت، ارزش ها، هویت و اقتصاد را پنج بحران آموزش و پرورش در سراسر دنیا برشمرد و افزود: برای حل این بحران ها باید دنبال تحول باشیم.

معاون وزیر و رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به  تکریم و معارفه مدیر کل آموزش و پرورش خراسان رضوی، میکائیل باقری را چهره ای فرهیخته و معنوی خواند که از گذشته در مسیر قرآن فعالیت های خوبی داشته است.

قاسمی با اشاره به مدیرکل جدید آموزش و پرورش استان خراسان رضوی، افزود: مدیرکل جدید نیرویی با انگیزه، با تجربه و صاحب نظر و یک ظرفیت ارزشمند برای استان است. 

وی با بیان اینکه امروز ضروری‌ترین نیاز کشور، وحدت و همدلی است، افزود: مدیر کل باید قدرت تعامل، همگرایی و هم افزایی در راستای سیاست های دولت را داشته باشد.همگرایی و تعامل، به عنوان پایه‌های اساسی تحول در نظام آموزش و پرورش، نقشی کلیدی در پیشبرد اهداف توسعه‌ای این حوزه دارند. دکتر سالار قاسمی در سخنان خود تأکید کرد که مدیران باید با ایجاد فضای همدلی و تعامل، زمینه‌ای برای مشارکت گسترده تمامی ذی‌نفعان در فرآیند برنامه‌ریزی و تصمیم‌گیری فراهم کنند. وی تصریح کرد که بدون تعامل سازنده و همگرایی بین افراد و نهادهای مرتبط، تحول پایدار و اثربخش در آموزش و پرورش امکان‌پذیر نخواهد بود و دستیابی به عدالت آموزشی و ارتقای کیفیت نیازمند تلاش جمعی و نگاه بلندمدت است.

  • گروه خبری : اسلایدر,اخبار ,اخبار موضوعی,اخبار ریاست
  • کد خبر : 10874
کلمات کلیدی
حسین محمدی

حسین محمدی

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید