حسینی در گردهمایی روسای ادارات آموزش و پرورش همدان
شاخص های ارتقاء بودجه ای آموزش وپرورش را تشریح کرد
معاون وزیر و رئیس سازمان استثنایی کشور در گردهمایی روسای ادارات آموزش و پرورش همدان گفت : برای ارتقای شاخص های بودجه ای آموزش وپرورش باید برنامه ریزی بلند مدت در دستورکار قرار بگیرد.
به گزارش روابط عمومی سازمان آموزش و پرورش استثنایی ، دکتر حسینی در جمع اعضای شورای معاونین و روسای ادارات آموزش و پرورش استان همدان گفت: ۳ نوع استاندارد، فضا و تجهیزات، منابع انسانی ، استاندارد رویه ها وفراگردها، باید در آموزش وپروش داشته باشیم.
وی با بیان اینکه عمده مشکل برای این استاندارسازی ها، تامین منابع است، بیان کرد: با توجه به رویکرد سند تحول بنیادین، آنچه از نظام تعلیم وتربیت انتظار داریم در این سند آمده است، ما باید دو کار انجام دهیم یکی طراحی مدل اجرایی سازی و دوم تامین منابع است.
حسینی در ادامه با بیان اینکه برای انجام این کار باید چند کار انجام دهیم، افزود: ابتدا شاخص های بودجه ای نظام تعلیم و تربیت را باید اصلاح کنیم که این شاخص ها عبارتند از؛ ۱- سهم اعتبارات آموزش و پرورش از اعتبارات ملی را افرایش بدهیم و شاخص این استاندارد را که در کشور ما 13.5 درصد می باشد، تلاش کنیم به استاندارد جهانی که ۲۵ درصد است برسانیم ۲- سهم آموزش و پرورش از gdp را طی یک برنامه ریزی از ۲ درصد به شاخص ایتاندار آن در جهان که 7 است برسانیم. ۳- سرانه تخصیصی به دانش آموزان را افزایش دهیم .
وی در خصوص دومین اقدام افزود: باید ظرفیت های نهفته اقتصادی آموزش و پرورش را آزاد کنیم که بتوانیم تولید ثروت کنیم .
رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور در ادامه سومین مولفه را ظرفیت سازی مشارکتی عنوان کرد و گفت: برای این منظور باید نظام نامه مشارکت آموزش و پرورش با همه وزارتخانه ها و دستگاههای دولتی تدوین شود، زیرا وزارت آموزش و پرورش یک فرا وزارتخانه است،
دکتر حسینی در ادامه چهارمین کار را که باید انجام شود را مدیریت بر منابع و مصارف دانست و تاکید کرد: آموزش و پرورش به عنوان یک نهاد پهن پیکر، تاسیسی، تعدیلی ، توسعه ای، نیاز به قانون مخصوص به خود را دارد.
وی در پایان گفت: معلمان هستند که حد جامعه را مشخص می کنند و هیچ جامعه ای ازحد معلمان خود بالا نرفته و نخواهد رفت.