لیست اخبار صفحه :325
میزبان بیش از 1500 نفر در مسابقات فرهنگی و ورزشی کارکنان و دانش آموزان بانیازهای ویژه کشور هستیم
مدیر کل آموزش و پرورش خراسان رضوی و رئیس ستاد برگزاری مسابقات ؛

میزبان بیش از 1500 نفر در مسابقات فرهنگی و ورزشی کارکنان و دانش آموزان بانیازهای ویژه کشور هستیم

سید امیر شوشتری رئیس ستاد برگزاری مسابقات افزود به منظور ارتقا سلامت جسمی و اجتماعی و توسعه مشارکت دانش‌آموزان بانیازهای ویژه در فعالیت‌های پرورشی و ورزشی، بیست و دومین دوره مسابقات برای گروه‌های مختلف دانش‌آموزی و همکاران شاغل در آموزش و پرورش استثنایی، به صورت حضوری و با تاکید بر رعایت دستورالعمل های بهداشتی از 29 تیرماه سال آغاز می گردد و تا 24 شهریور ماه ادامه خواهد داشت.

ضرورت هماهنگی و هم افزایی بین  سازمانی جهت سامان بخشی خدمات حمایتی و توانبخشی مورد نیاز دانش آموزان استثنایی با تاکید برنقش فعال سازمان های بیمه گر
معاون وزیر و رییس سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور در دیدار با رئیس سازمان بهزیستی:

ضرورت هماهنگی و هم افزایی بین سازمانی جهت سامان بخشی خدمات حمایتی و توانبخشی مورد نیاز دانش آموزان استثنایی با تاکید برنقش فعال سازمان های بیمه گر

حمید طریفی حسینی معاون وزیر و رییس آموزش و پرورش استثنایی کشور در بازدید از نمایشگاه دستاوردها و خدمات سازمان بهزیستی که به مناسبت هفته بهزیستی برگزار شده است گفت: به نظر می رسد ضرورت دارد تا از این دست کار ها در سطح کشور بصورت دایمی برگزار شود، چرا که می تواند ظرفیتی برای ارایه و معرفی توانمندی ها و دستاوردهای مددجویان در سطح کشور و همچنین معرفی خدمات و اجتماعی سازی فعالیت های سازمان بهزیستی ایجاد کند.