تشریح رهاورد های سفر رییس آموزش و پرورش استثنایی کشور به آذربایجان شرقی
احداث سالن ورزشی و 13 مدرسه برای دانش آموزان با نیازهای ویژه
معاون وزیر و رییس آموزش و پرورش استثنایی کشور رهاوردهای سفر خود به آذربایجان شرقی را تشریح کرد.
دکتر حسینی خبر داد
تحصیل 83 هزار دانش آموز با نیازهای ویژه در کشور
نشست تخصصی مدیران مدارس استثنائی استان آذربایجان شرقی با حضور معاون وزیر و رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنائی کشور امروز دوشنبه 14 بهمن ماه 98 در باشگاه فرهنگیان تبریز برگزار شد.
رییس سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور اعلام کرد:
نیاز آموزش و پرورش به 210 مدرسه استثنائی بر اساس آمایش سرزمینی
معاون وزیر و رییس آموزش و پرورش استثنایی کشور گفت: حوزه استثنائی 5 برابر آموزش عادی نیاز به فضا، اعتبارات دارد بنابراین در همین راستا و بر اساس آمایش سرزمینی که کرده ایم 210 مدرسه استتثنایی در کشور نیاز است تا به استاندارد برسیم.
کرمانشاه
تیم والیبال آموزش وپرورش استثنایی استان کرمانشاه افتخار آفرید
تیم والیبال آموزش وپرورش استثنایی استان کرمانشاه ، عنوان اول مسابقات کارکناندولت را از آن خود کرد.
کردستان
آغازجشن های انقلاب در مدارس با نیازهای ویژه کردستان
جشن های چهل ویکمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی در مدارس با نیازهای ویژه کردستان آغازشد.
همدان
کارگاه آموزشی مشکلات ویژهی یادگیری
کارگاه آموزشی مشکلات ویژه یادگیری برای سرگروههای آموزشی شهرستان اسدآباد در محل اداره آموزش و پرورش این شهرستان برگزار گردید.
دکتر حسینی خبر داد
تدوین بسته های تحولی سند تحول بنیادین در حوزه آموزش و پرورش استثنایی
معاون وزیر و رئیس سازمان آموزش وپرورش استثنایی کشور در جلسه شورای برنامه ریزی سازمان گفت: طرح تلفیق و فراگیر سازی، طرح مناسب سازی، مداخلات طلایی و بهنگام از جمله بسته های تحولی سند تحول بنیادین حوزه آموزش و پرورش استثنایی است که در حال تدوین است.
تشریح دستاوردهای انقلاب اسلامی توسط دکتر حسینی
افزایش ۱۷ برابری دانش آموزان تحت پوشش آموزش و پرورش استثنایی از زمان تاسیس تاکنون
معاون وزیر و رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور در مراسم گرامیداشت ده مبارک فجر ضمن تشریح دستاوردهای انقلاب اسلامی گفت: سازمان آموزش و پرورش استثنایی مولود با برکت انقلاب اسلامی است، این سازمان در حال حاظر بیش از ۱۵۴ هزار دانش آموز با نیاز ویژه را تحت پوشش خود قرار داده است و تعداد دانش آموزان از زمان تاسیس تا کنون ۱۷ برابر افزایش پیدا کرده است.
از سوی معاون وزیر صورت گرفت؛
پنج انتصاب در سازمان آموزش و پرورش استثنایی
معاون وزبر و رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور طی احکام جداگانه ای سرپرست معاون آموزشی، برنامه ریزی و توانبخشی، مدیر کل توسعه مدیریت و پشتیبانی سازمان استثنایی کشور و مشاور فناوری اطلاعات پیشگیری و پرورشی را منصوب کرد.
البرز
نواخته شدن زنگ انقلاب
به مناسبت گرامیداشت چهلمین ویکمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی و آغاز دهه مبارک فجر انجام شد.